-->

Wednesday, October 10, 2012

Urusan Rumah PR1MA Presint 11 Putrajaya



Alhamdulillah sekian lama manunggu jawapan rumah PR1MA kami hasil dari cabutan no kami yg naik di ENTRY nih...akhirnya hari nih kami diminta utk ke PJH utk proses selanjutnya...yeahhh saat yg dinanti2 tlah tiba..ye lah klu dak dok tergantung je...gapolah ksudahan rumah kami nih...chewahhh

Hari ni kami diminta utk bawak segala maklumat, borang, salinan itu ini, bank draft sbgai duit pentadbiran, duit pendahuluan dan macam2 lagilah utk kami wat cabutan unit mana yg kami layak nye...doakanlah utk kami dpt yg type B tu ye..besau la ckit...tp klu rezeki yg comel je pun dah ckup alhamdulillah...hihihihihi

p/s: x smpat ag wat entry g cuti2 langkawi..sbuk lak lately nih...huhu

14 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

rumah pr1ma... aku ade dengar ceramahnya :)

SumeSakan said...

RC : ceramah pe tu...kongsi la ckit...chewahhhh

Mrs Lurve said...

wah dear...gud luck, moga rezeki ada nti, tertunggu jgk entry dr langkawi

fiqkbe said...

yay best nyer dpt prima ;)

SumeSakan said...

Mrs Lurve : entry langkawi nanti neh...x nyempat ag nak transfer gambor..ekekekekeke

SumeSakan said...

fiqkbe : alhamdulillah ada rezeki d situ...hehehehe

Cik Muda said...

eee...bestnye dapat umah tu......

tak de rezeki kita.. hmmhmhmhm~

Anonymous said...

ble leh sain snp?

SumeSakan said...

anon : dalam 3 minggu ag rasanya...lawyer smalam tu ckplah...

SumeSakan said...

Cik Muda : x pe..nnt klu ada pluang cuba ag ye...mn tau ada rezeki pas ni..hihihihi

Anonymous said...

sy pn dpt.duk 1 kaw la kita nnt.mik blok ape?sy blok A.aritu paper yg byk2 sain dpn lawyer 2 paper ape ek?sy main sain je.lawyer 2 jz ckp nnt kami call bg copy 2.

SumeSakan said...

Anon : Wahh ye ker..tahniah jugak buat awak...awak dapat type yg mana ye...?saya dok block A jugak...berjiran lah kita...hehehehe..yg sign hari tu tuh rasanya untuk purchase unit mana kan?mcm hubby wat loan gomen tunggu setle SPA ke ape ntah before apply utk loan...dalam 3 minggu kot diorang call balik...

Anonymous said...

mik type A..oh sy buat loan bank.keje swasta.skrg tgh tunggu loan lulus atau x..

SumeSakan said...

Anon : wahh bestnya dapat Type A...kitorang esi belakang2 tinggal yg comel2 aje...tp x pe lah mungkin rezeki tu je...hehehehehe...harap berjalan lancar sume ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...