-->

Monday, October 8, 2012

Jom Solat Jom :- Sara Ajak

Coo korang tengok video sara nih…kalut nak pakai tudung…dung…dung…dung..mama ingatkan apa….rupanya nak pakai tudung…actually mama dah belikan dah kain semayang kat si kenet nih…mau dak time mama semayang kalut aja dia nak telekung mama…so, belilah utk dia…tetiba hari kejadian nih..dia nak pakai tudung..lepas boh tudung, terus dia amik sejadah yg mama lipat dia hamparkan kat lantai….jangan ikut qiblat budak ni haaa…kelaut arahnya….

Mula2 banyak kali lah dia berdiri…rukuq, sujud n bangun balik sambil angkat tangan baca doa…tp yg x bestnya ini aje mama dapat rakam..klu korang perasan time dia berdiri last sekali tuh dia nak angkat tangan nak baca doa sambil mulut terkumat kamit…tapi dia pasan lah mama rakam aksi dia…dan2 dia stop…menci btoii…tapi apa2pun mama suka aksi anak mama ni baca doa…terkumat kamit mulut time baca tuh…siap muncung2 bagai…hahahahaha



Yang paling bestnya malam nih...tidur sampai x nak bukak tudung...hadoyaii layan aje lah mama dan papa ni haaaa...



11 comments:

~aYu~ said...

alala.. comeynya dia.. moga sara jadi anak yg solehah yer sayang..

SumeSakan said...

~ayu~ : insyaallah dear...hehehe..sama2 kita doa yg terbaik utk anak kita ya...hehehehehe

Mrs Lurve said...

comelnya sara pakai tudung gini

SumeSakan said...

Mrs Lurve : comel ke..pakai pun rambut terkuar2....dia boh sndr tuh...hehehehehe

Kakzakie said...

Dia melihat apa yg kita buat. Kalau baik kita insya-allah baiklah dia.. biarlah ini ciri-ciri iman dah ada dlm diri. Alhamdulillah...

Cikgu Ma said...

comel jerr pakai tudung..moga jadi anak solehah ^_^

:: Mrs.Eady :: said...

comel :)

Rapunzeel Cikilolo said...

memang comel :)

IntaNBerliaN said...

hehhe sama mcm alisha.. kalu tau kita rakam terus kalut nak tgk gak kat kamera.. adehh... hehheh

tp baguslah sara ni nak pakai tudung.. alisha ada je tudung tapi xnak pakai.. mari angin baik baru nak.. kalu x, xnak.. hihii

Cik Muda said...

SOMELLLLLLL......

SumeSakan said...

intanberlian : sara mmg bkn bleh nmpak mama nak pki tdung..sama kalut...huhuhuhu..klu dah pki..kompom tidoq pn x mau bukak..hihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...