-->

Friday, October 19, 2012

Jawapan kepada :- UP UP UP UP UP UP STYLE semalam



Ni Haaaa kepada sesapa yg tertanya2 soalan semalam...Mrs Lurve n Athlea, Btol tuh...Cooo korang tengok dan dengar dari video nih…



Hahahaha inilah anakku yg tomel nih…betullah demam gangnam style skang nih…sampaikan anak aku yg x smpi 2 tahun nip n menggedik aje bila dengar lagu nih…mungkin lagu n muzik dia yg nakal2 gitu buat ramai orang melekat kot….Mula2 dulu 1st aku dengar dia sebut…terlintas lah kat kepala otak aku nih…gapo lah budak nih dok sebut….cenggini lebih kurang sebutan dia…tapi aku tulis aje lah ek…

UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP UP…lama gila sebut UP Up tuh…tu yg aku pelik tuh…sekali mai kat ujung bunyi STYLE…erk nyanyi lagu gangnam style ke nih…sekali bila dia terdengar lagu gangnam style kat radia…aku dengau dia sebut cam tuh…memang sah lah kan?hmm skang ni lagi dasat…dengan angkat keningnya sambil ikut rentak lagu tuh n try nak goyang badan x tahan tuh…hmmm layan aje lah mama ni haaa….tp tu lah time nak wat video malu lak nak wat aksi tu sume…dengar bunyi je lah as bukti…hehehehehe

10 comments:

Kakzakie said...

Qaisara lagi pandai dari auntie ye... auntie pun tak tahu tau.

SumeSakan said...

Kakzakie : hmmm tu lah kakzakie...budak2 skang nih lg cepat belajornya....kan?

MAY said...

si kecik pun da layan gangnam?hehe

Mrs Lurve said...

hahahaha...dh agak, yeahhh come on sara

Hidayah said...

hehe..tomei tomei suaranya...
sikit je bunyi.. :)

SumeSakan said...

Hidayah : sikit sebab malu...nampak camera gitu lah...heheheheeheh

IntaNBerliaN said...

hihii sara pun minat yer.. comel je a;-)

athlea said...

terbaik la sara....comel sara...
btol auntie zila teka eh..hehehe..

athlea said...

kecik2 dh pndai ckp style..lps ni leh speaking london n korea la ngn mama sara tu..heheheh

SumeSakan said...

athlea : hahahaha...apa aje lah orang sebut dia dah mula nak ejek auntie...lepas nih jenuh la layan keletah dia...hehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...