-->

Friday, October 19, 2012

Sekali lagi kena gigitan cinta


Opsss abaikan perkataan gigitan cinta tu ye…hehehehe..benornya balik je anak ku dari taska semalam sekali ternampak lah lengan anakku inih bertanda lagi….Masuk nih kira dah 2 kali lah anak mama ni kena gigit ye…sian dia…masa aku x tegur x de lak dia ngadu…sekali dah aku ternampak dan tanya dia…dan2 wat muka sakit…sambil ngadu..GIT…SHAKITt…alolo cian anak mama ye….Entah2 anak mama nih ngusik orang kot..tu yg kena gigit tuh…ye tak?


Nampak x kesan bulat kat lengan kiri dia tuh...


Haaa kasi zoom skit....berbekas uols...hehehehe
p/s : jawapan UP UP UP UP UP STYLE semalam tuh nanti aku update ye...x nyempat semalam...hehehehe

10 comments:

Rapunzeel Cikilolo said...

huhuhu. cikgu taska tak cerita ape-ape ke?

athlea said...

ala..ciannye si comel ni....sara tu cute sgt tu yg kene gigitan cinta tu..ahahhahaha

umma sharifah said...

alahai siannye...if hantar anak ke taska perkara mcm ni mmg normal...amzar pun awal2 dulu slalu gak ada kena gigit...juz inform je kat penjaga sana to b more careful....actually tak leh nak salahkan sape....budak2 mmg kite tak control...

SumeSakan said...

RC : x de plak kali nih...yg 1st rituh dia kasi tau....

Mrs Lurve said...

alahai...siannya, berbekas tue! cikgu xde pulak ckp apa2 ke?

SumeSakan said...

athlea : hahahahha...cute tang mana lah agaknya..klu kat taska time mama amik kompok hidung comot..

Naz said...

anak mama ni manis sgt kot..sbb tu ada yg gigit dia

SumeSakan said...

ummu sharifah : tu la tuh...selalu wat x tau aje...malas nak bersuara....budak2 kan?silap2 anak saya yg buat budak tuh geram mana tau kan?...hehehehehe

SumeSakan said...

Naz : hmmm budak nih klu senyum memang manis...klu x senyum ja masam macam cuka...mungkin la kot...hehehehehe

IntaNBerliaN said...

alahaiiii nape ni sara.. siannya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...