-->

Monday, October 22, 2012

Baru 1 tahun lebih dah pandai merempit...ish..ish...

Haaa cerita lari tajuk ckit…Haaa ni lah al kisahnya...anak aku si Sara nih sejak dua menjak nih asyik termengigau je nama zikri…rindu la kot…asyik nampak tepon je sebut JIKI..konon nak suruh tunjuk gambar or video si zikri nih…kekadang tuh naik pening kepala mama dia ni haaa…ye lah habis je video nangis nak JIKI lagi….dah le video yg dok ada tuh kejap aje beberapa second je dah habis..jenuh la mama dia nih nak start balik…senang cakap geram lah dengan pe’el budak ni haaaa….rasa cam nak sorok aje tepon ni haaa…sampai aku call adik aku tau cerita kes angau anak aku ni kat Zikri….(opppsss sebelum tuh meh nak ingatkan pada yg dah terlupa..Zikri ni anak buah aku A.K.A anak susuan aku…kiranya abang sara lah…tua dua minggu dari Sara). Lepas tuh aku pun melawak lah dengan adik aku kat kampong tuh kononnya tolong send video yg duration dia lama skit…x yah la kejap2 nak kena restart balik kan?

Tup2 adik aku anto lah melalui whatsApp…Apa ag since ada video baru nih…Sara asyik request aje lah nak tengok JIKI…hmm last2 dia pun dah pandai bunyi cam motor tuh…hahahahaha…dan satu ag…aku ada terbawak balik baju si Zikri ni sepasang kat umah tau…Yg bestnya klu bukak almari kompom dia tunjuk baju tuh sambil sebut JIKI2…bila aku bagi pakai…sambil pegang kat dada sebut JIKI2…gamoknya rindu kot noh..sian plak aku nengoknya..padahal time jumpa kekadang gaduh gak…hehehehehe 

OK lah panjang aku bebel…nah le kome layan video aksi rempit si kenet ku kat kampong nih…sabau je lah… 

4 comments:

Mrs Lurve said...

sara...ikut tok wan p bendang, rempit kat bendang best hehehehe

SumeSakan said...

Mrs Lurve : Tokwan serende bawak sara..sebab sara x reti dok atas moto diam2 cam zikri...sebab sara jarang naik moto...jakun skit...hehehehehe

Mrs Lurve said...

papa kena bli moto satu la, habuan bwk sara p kedai runcit kat umah hehehe

SumeSakan said...

Mrs Lurve : Papa x dak lesen moto...opsss bocor rahsia...hehehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...