-->

Tuesday, September 6, 2011

Raya..Raya

Alhamdulillah setiap plan yg dirancang untuk Hari Raya 2011 nih suma berjalan dengan lancar. Meriah sangat rasa beraya di samping husband dan Qaisara, family mertua, family kat kampong, saudara2 jauh dan dekat dan sahabat tercinta. Rasa hidup nih bertuah sangat memiliki keluarga, sahabat handai yang sporting, sempoi dan macam2 lagi lah…Ni antara beberapa pict yang sempat di snap sepanjang cuti berhari raya..

Air mata di pagi syawal...sedih..tepon mak dan ayah di kampung
Serba Biru:-kunjungan family bakal biras
Biras (coming soon) :- kena basuh pinggan
Bersama family belah mak mertua
Sara  dan Atuknya
Papa sayang Sara
Nak nanis lak anak mama nih...
My Happy Family
Beraya Bersama Kuarga Mertua Di Petaling Jaya
Beraya di Sabak  Bernam
Dari Kiri :- Cik, Mak, Sara dan Mama, Mira, Sue dan Opah
Umah Maklang :- Tiga sekawan
Sara dapat pakwe baru...Muaz tido je..hehehe
Beraya umah akak di Sungai Dua
Bersama Family Makjang
Aku, Adik dan akak ipar
Beraya kat umah mertua sepupu di Kepala Batas, Kedah
Qaisara dan Zikri
Perut kenyang baru lepas mkn laksa
Sara dengan moyang Sara (Kuala Nerang, Kedah)
Beraya dengan Tok dan Tokwan dekat Kampung Sungai Seluang, Kedah
Sian Zikri..demam2 pun pegi beraya jugak kan?
Beraya Umah Cik Yah kat Balik Pulau
Satu2nya kawan aku yang datang beraya ke rumah kat kampung...thanks Mrs. lurve

2 comments:

Mrs Lurve said...

wahh..dh ada entry raya..meriahnya depa. wow pink lagi tue..nmpk sweet jer, mcm muda 5 tahun hihihihi..err yg pic bwh sekali pun nmpk sweet kakakakaka...

SumeSakan said...

cehhh benornya nak puji yg bawah kan?hehehehe tp srius sweet ja ang mai ritu...muda remaja gitu...jeles i tau...ekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...