-->

Tuesday, September 6, 2011

Back To Work After Raya



Pagi yg malas bg aku...da cuti seminggu kate...benornya cuti aku di apply sampai hari nih..tp memandangkan my hubby dapat cuti samapi semalam je..so, terpaksalah aku batalkan cuti aku hari nih..klu dak confirm dok manja2 ngan mak ag kat kampung pagi nih...sedih gak benornya dapat luangkan masa ngan mak kat kampong kejap je…bukan apa klu bleh nak le stay lelama skit sebab penang jarang balik kan…memang kejap je rasa masa berlalu kat penang tuh…baru je rasa bawak turun barang dari bonet kete..dah kena bawak naik balik…Sara pn x dan bersuai kenai ngan sedara di kampong..tetiba jakun lak x nak kat org…pelik btoi…yang bestnya sampai je kat sini back to normal lak…adoii saja je nak tunjuk pe’el dia tuh, x pun x nak kasi chance mama dia manja ngan tok dan tokwan..ehehehe

Da start keja ni lah baru nak teringat ketupat, lemang, rendang segala aih…sebelum ni dok depan mata bkn main jual mahal…bukan apa kenyang benor weiii..mau dak nyumbat aje kerja aku…pantang di jamu…bertambah2 yang x tahan tuh…adoiiii naik 2 kg raya nih…demuk weiii…lepas nih diet balik kan?boleh ker?adoiiii…

Oklah nak chow dulu nak g melawat member office jap…rindu kate lama x jmpa…hahahaha..insyaallah lepas nih publish post raya yang x abis karang ag tuh..hehehehe

2 comments:

Mrs Lurve said...

cpt2..tgh tgu cite raya nie..nti pic dgn sara ri2 sent dkt mail ehh..

SumeSakan said...

hehehe..sabar ye dear...nant ada kelapangan skit I sambung na....pict u n sara nant i email k...hhehehe..2guuuuuuuuuuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...