-->

Wednesday, September 21, 2011

Jom Tengok Sapa Lagi Comey

 


Cooo tengok gambar2 kat atas ni...adoyaiii yg baju putih tu terserlah kecomelannya...kalah my little Qaisara...macam mana ni Sara...Abang Z lagi comey nih klu bergaya macam nih...Opsss abang Z?ekekekeke...yg baju putih tuh anak adik aku...Harith Zikri namanya....hmmmm saja je mama & maknya nak naughty2 pakaikan Zikri mcm tuh...X de niat lain pun k..kang ada lak yg salah tafsir...hehehehehe...kebetulan time tuh Sara br sudah mndi and confuse nak pakaikan baju apa...sekali Mak Zikri & Zikri pun terjebak sama...Sabor je lah...ekekeke...

Pandainya anak mama nih berposing
Tengok ready je nak snap pict..klu Sara jgn harap nak dapat pict cam nih...
Oppsss berkedut dahi kenapa syg?pelik kot ye
Ni lah kehenseman Zikri yang sebenar...ekekekeke...jgn marah mama & mak ok klu besor nant tertengok...just hepi2 je...ekekekeke

Zikri dengan Maknya
 

2 comments:

Mrs Lurve said...

ya ampunn..comel tul ziqri..pandailak tue posing..err nape xtry sara lak pakai baju boboy hehehehe

SumeSakan said...

tu la sal..sara pun x de gambor nye cam tuh....hahaha ang sama mcm mak aku...mak aku siap suruh siapkan depa ala lelaki lak tengok sapa terserlah...cehhh kompo la sara kan?dlm pakai headband pun orang leh tanya ag laki ka pompuan..lawak toi...hehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...