-->

Friday, September 23, 2011

Hubby Mancing dan Aku Masak

Balik kampong minggu lepas my father plan g mancing bawak menantu kesayangan dia yg jauh nih….So, ramai2 set la diorang g sewa boat…Yang bestnya g dengan my best pren punya ayah n punya hubby sekali…hmmm hope diorang dapat kenal2 dgn lebih rapat supaya aku & Mrs. Lurve bleh atur agenda…ekekeekeke…k Layanlah gambar diorang g pancing & hasil nya…
Ayahku
My father's Best Friend..Ayah Mrs. Lurve
Mrs. Lurve Hubby
Hasil Tangkapan
Malam aku tengah sibuk2 masak untuk pot luck jamuan raya Unit aku hari rabu lepas..my hubby request nak makan ikan kerapu yang dia tangkap tuh…so, 1 lauk je lah jawabnya…hahahahaha

Ikan Kerapu Tiga Rasa


2 comments:

Mrs Lurve said...

hehehehe...meriahnya depa, jeles i nie, dh bape kali diorg wat trip, tp kita xjoin pun, pastu kita xde trip pe2 ag pun..huisss...jeles

SumeSakan said...

tu la pasai..i jumpa akak u kat dewan blkg bendang tuh...dia ckp u demam..sbab tu i x wat plan tuh...ekekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...