-->

Friday, March 2, 2012

Yehaaa~~~Muncul Kembali

Salam sume...

Sekian lama nyepi..chewahh baru seminggu ja kot...untuk pengetahuan korang lately nih bz lak...bunyi bz tuh serupa YB uols...hehehehe...tp x de lah sampai tahap gituh...cuma tu lah dgn kerja ag, dengan anak demam ag...memang x sempat langsung lah nak post pape...yg sempat lawat umah2 teman di alam maya ni je...seminggu lebih tau anak I demam...dalam masa nih dua kali dia kena amik darah...sian anak mama....nangis kena amik darah...

Yang bestnya...time cucuk tuh x de nak nangis pulak...dia nangis bla nampak darah menitis masuk dalam bekas tuh...ntah apa nak d bunyi bekas tuh aku pun x tau...hehehehe....ni lah antara pic tsepanjang anak haku demam..cian dia tau....

Ni 1t time nak bawak dia g klinik...suhu time nih 38.7...Sian Anak Mama

Time ni lah nampak anak mama tidur diam2 ye..kalau takkk....kurus la mama dikerjakan anak mama nih

Tengok redha je orang buat apa

Sebabkan suhu badan tinggi terpaksalah jelum air seluruh bada kasi suhu turun

Ni dah demam seminggu...kena amik darah wat kali pertama...suhu still dekat 39...

Buat lah apa pun redha je...terima dengan penuh pasrah.hehehehe

Comey lak time nih...hehehe

Ni lepas amikdarah wat kali ke-2..lpas seminggu lebih demam...bukan apa takutt penyakit lain la kan..tu yg check darah segala tuh....

Hmmm x dan seminit dah dicabutnya...kerimasan tahap tinggi kalau ada benda pelik kat tubuh badan...hehehehe
Ni jelah gambar yg aku ada sepanjang dia demam nih...Sian dia tau...macam x bermaya tp aktif tetap menten..kjap je buat2 lembik nak amik perhatian...pastu start la balik cam peluru...hehehehe..Nway Sara pulih cepat naaa...skang tinggal selsema dan batuk je....huhuhu

10 comments:

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

alahai.. siannyer... syafakillah ye sara (^___^)

SumeSakan said...

Thanks auntie eeiyss..kata Sara...hehehehe...AMINNN

IntaNBerliaN said...

alahaiiii lamanya demam.. sian sara...

moga sara akn sembuh pulak dr batuk n selsema

SumeSakan said...

tu la tuh...bila demam lelama macam ih mulalah mama dan papa x senang dduk..takut sakit yg bukan2...skang kan maam2...tp tu lah alhamdulillah demam dah baik...syukurrrrrr

~aYu~ said...

moga cpt sembuh.. bila anak demam lama ni mmg risau. sian tgk anak kena cucuk amik darah kan.. anak2 sy pun bln lepas amik darah sbb demam lama. menangis dia.. kita pun nangis gak.

Mrs Lurve said...

ok, sara kan berjiwa kental, mesti kuat mcm mama hehehehe xtakut lah nak amek darah nie kan

Emma Eema said...

alaaaa cian nye... semoga cepat sembuh ek =)

CIK MAY said...

tengok mata tau dah demam..cian die..

SumeSakan said...

~ayu` : tu la kan?selalu tengok diorang happy..sekali sekala sakit macam nih..dengan kita2 nangis kan?bila dah jadi mama nih...naru tau rupanya tersangatlah meruntun jiwa bila tengok anak sakit cam nih...huuuu

Emma Eema : thanks dik....

CIK MAY : tu la tuh tengok mata pun dah x sampai hati...hehe

daya said...

siannya baby, semoga cepat sembuh ye. dia comel comel comel comel. :D
btw, dah follow blog ni. jemput singgah http://dayahiedaya.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...