-->

Friday, March 23, 2012

Nina K's Luviee : Header buat awak

Ni kes entry semalam la nih rentetan dari komen Nina K's Luviee berkenaan header sentuhan saya yg x seberapa pun tuh...tetiba rasa mood rajin datang lak petang semalam main2 n siap kan header untuk Nina...Hope awak suka la aek...lagipun x tahu lah citarasa awak cam ne..ni saya main2 je k....klu awak nak guna guna lah...kalau x nak pun x pe...simpan buat kenangan tanda persahabatan dari SumeSakan...hehehehe...kalau nak saya ubah pape pun bleh, just inform k....maklumlah main2 kate...hehehehe

Ni dia
.
.
.
.
jeng..jeng...jeng...
.
.
.
.

Hope awak suka ye...hehehe...x pandai design benornya...hehehehe

11 comments:

Nina K's Luviee said...

waaaahhhh comelnyer....nak,nak...cmner nak amik ni? eiiii terima kasih banyak2....terharu sangat ni

~aYu~ said...

nak gak.. nak gak.. hehehe..

Nina K's Luviee said...

emmm nak pakai yang ni la....cmner ek,tp nak mintak tolong sket jer....hehehehe ngada2 la plak da la org kasi free kan...nina nak tukar tulisan Header tu nak yg lebih loving bab yg tu nampak cm ganas sket...boleh ker??? hehehhee....

IntaNBerliaN said...

kreatilah awk ni.. sy xreti.. lgpun xminat..hihii

Mrs Lurve said...

dear,
kalo bg design dkt u..pastue u free u editla hehehehe plz..plz...

SumeSakan said...

Nina K's Luviee : maaf ye baru muncul..hehehe...nant awak kasi email addres ye...hehehe

~ayu~ : nak ke..awaknye pun dah ok pe...hehehehe...tp klu nak bleh je...nant kasi pict ye...saya cuba lah wat walaupun x seberapa...hehehehe

SumeSakan said...

Nina : bleh je nak tukar tulisan...u nak tulisan ape u bgtau...banyak sangat i pun rambang mata pilih...hehehehe

IntanBerlian : Hehehe..x de la kreatif mana...just main2 je...huhuhu..

Mrs Lurve : demi u pokok nyioq pun i pnajat tau...hehehe...k t u kasi ye...i try la wat k...hehehehe

Nina K's Luviee said...

eiii best la tuan umah ni...baik hati n pemurah la dia....kalo bleh amik tulisan cm yg skang kat header nina pun tak per....tulisan yg gitu2 jer...senang nak baca...hehehehe

SumeSakan said...

Nina : hahaha jangan la puji sangat...rajin skit je skang nih...tu yg wat tuh...hehehehe...alamk dear da send td...u checl lu...kalau x ok t u inform balik k...

Nina K's Luviee said...

ok dear...thanx alot....caaaayaaaang u....muaaaahhhh

SumeSakan said...

Nina : wahh sangat terharu ada orang cayang...ekekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...