-->

Friday, March 2, 2012

Cium Penuh Asyik

Muahhhhhhhhhhhhhhhh

Korang jangan nak stim2 lak ek baca tajuk cenggini...benornya nak kongsi skit aksi yang betul2 mencuit perasaan aku nih dengan si kenit aku...benornya mainan budak nih banyak tau...tp sume aku dah simpan dalam bakul...ni pun since dia tunjuk kurang minat ngan mainan ala2 bear lembut2 gituh....so, aku memang tinggalkan yg dia btul2 nak main je...dalam banyak2 menatang nih..dia memang minat ngan tweey bird...dulu lah masa aku baru beli dulu tuh...cam biasa kalau mainan ala2 gini kompom dia main x sampai sehari pastu terus x mau main dah..."Bolayan kata dia"..hehehehe...mama dia la yg kata...hehehehe


tetiba baru2 nih aku teringat lah kat menatang2 yg dah lama kesepian tuh & bawak lah kuar nak kasi dia main...memang dah sah dia suka giler kat tweety bird tau...yg len sume dia campak tepi cam tu je...korang tengok lah cam ne aksi dia...sayang penuh perasaan k...hehehehe


Yehaaa dah jumpa tweety bird kesayangan dia...sayang lah sehari ye...?

Ni kononnya dok bagi tau la nih...."tweetyyyy...rindunya kat awak"..."Sara rindu.."


Terus diciumnya tweety nih


Yang paling x bleh blah gambar nih...hadoiii siap wat mata stim gituh....hahahahaha...sabor je lah...

11 comments:

Mrs Lurve said...

little sara..lama xjumpa

Rapunzel Cikilolo said...

haha, qaisara nak adek... :)

SumeSakan said...

Auntie Yang : Jom jumpa..hehehehe

'idun sa'idun said...

hehehe.. penuh perasaan gitu...

SumeSakan said...

'idun sa'idun : kan?tu yg emncuit hati mama dia tuh,...hehehe

IntaNBerliaN said...

penuh feeling sara cium..hihii tapi comel sgt :-)

SumeSakan said...

IntanBerlian : ada x comel cam tweety bird tuh?hehehehe

AriF FaZDiLaH said...

comel. saya datang follow dari blog isteri, eeiyss (http://sanisahsabu.blogspot.com)

Golden Rose said...

amzar plak suke dgn ben 10

IntaNBerliaN said...

sara comel.. sihat ke? :-)

SumeSakan said...

Golden Rose : layankan minat anak2 nih kekadang menghiburkan hati kan?

IntanBerlian : alisha pun sama je cam sara...hehehe..sihat je...cuma mama dia je skang nih sibuk tahap gaban x sempat nak update...hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...