-->

Thursday, March 22, 2012

Salin Jugak Baju Akhirnya

Ok rini bukan nak cerita pasai duit x dak sebab x salin baju k…ni soal masa…hehehehe..sebelum nih punya lah SumeSakan nih selesa dengan baju oren tuh sampaikan malas nak tukar2…ni baju SumeSakan yg lama ye…tu pun kalau uols perasan la ye…hehehehehe

Tema Color : Oren
Tengah aku design yg baru nih tadi…tetiba masuk lah geng aku dalam bilik nih…tetiba terbocor rahsia aku tengah main2 seketika…hehehehe…pastu tterus la aku tanya…

Aku : Uit..ok dak nih warna baru nih…sila jujur k…

tau dia cakap apa…sangat jujur hokey…

Mrs. Amoi : Ok cun…seyes yg lama dulu sangat hudus hokey…memang nak cakap lama dah…(sambil gelak comey..sila jangan perasan ye Mrs. Amoi)

Akakakaka…termalu hokey ahkak seketika…tp x pe…I like ur style Mrs. Amoi…kejujuranmu sangat dihargai…mesti korang pun ada pendapat yg sama kan?

Ahkak yg redha..

Memang fail tau bab2 design color segala nih…kalau bleh nak tempek je hape ada tau…seyes malas nak amik seyes baju SumeSakan nih…hehehehe…Masa x berapa ada jugak sebenarnya...sob sob...

Ni SumeSakan new look ok..ape lak pendapat korang?hehehehehe

Tema Color : Pink + Grey


13 comments:

IntaNBerliaN said...

a'aaa dah cun.. cuma sidebar perlu diperkemaskn lg.. :-)

sy xreti bab2 edit ni... tmpah org je... hahahaaa

:: Mrs.Eady :: said...

camtik..cuma tulisan je kureng skit :)

:: Mrs.Eady :: said...

eh eh..bkn tulisan kat entry....tulisan kat komen kat tepi-tepi tu...

SumeSakan said...

hehehehe...tu la tuh saja suka2 je nih..lapangkan masa...hehehe..thank ye Mrs. IntanBerlian...nant ada masa saya godek ag...ekekekeke

~aYu~ said...

waahhh.. sgt cantik.. so lovely.. :)

Mrs Lurve said...

nak komen dr td, asyik bz ja..cantik, nmpk lebih lembut..
jeles dowhh..dh lama gila nak edit blog, tp xde idea, can I paid u hehehehe

SumeSakan said...

Mrs. Eady : X bearpa paham la...tulisan kat sidebar ker?hehehehe...Nway Thanks ye

SumeSakan said...

~ayu~ : love baertaburan d rumahku...hehehehe..penuh kasih sayang gituh...

Mrs. Lurve : agak2 la Mrs Lurve sangat biasa pun nak paid ker?setakat nak edit pict leh lah i kasi u percuma na...hehehehe...

Nina K's Luviee said...

hehehehe suka2...i suka yg ni...pandai ye buat header cmtu? ajar sket?

Rapunzel Cikilolo said...

suka yg love puteh ni. nampak blog ni suci. haha

IntaNBerliaN said...

alisha ada jugak conteng dinding.. tp sekali je... saua ada buat entry rasanya dulu.. nk kne godek2 semula.. hihiii

lg satu.. bknnya alisha yg ikut huruf A tu sendiri tapi ibu Alisha yang pegang tangan alisha n ajar dia ikut garisan tu... :-)

alisha dah pandai pegang pen.. sy start ajar dia dgn guna sketcher... mmg nmpk pkmbgan dari semasa ke semasalah.. :-)

SumeSakan said...

Nina K's Luviee : hahaha x de la pandai mane....main2 je tuh..nant ada masa I ajar ye....

Rapunzel Cikilolo : heheh thanks...harap2 suci lah..hehehe

IntanBerlian : wahh tima kasih share nih...ada ajar gal qaisara guna sketcher tuh...start dari situ gak dia pandai pegang pen...tp tu lah risau dia wat dinding tuh tempat dia nulis la tuh...hehehe

athlea said...

wah.....kreatif sungguh kwn aku ni...
i love this colour very much..pink2 n ade ungu2 sikit.ehehe..comel sara la...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...