-->

Wednesday, March 28, 2012

COCOA COLLAGEN POWER PLUS

Ok kat sini saja nak share ngan korang tentang minuman Cocoa Collagen yg aku pun dah jadi pengamal minum nih sejak 3 bulan yg lalu...Alang2 dah tolong membe aku nih wat brochure yg x semenngah tuh x salah lah kiranya aku nak share terus kat sini kepada sesapa yg nak tahu lebih lanjut kan?



Berdasarkan pengalaman aku amik CCPP nih setiap pg since 3 bulan lalu...aku pun dapat rasa agak cergas dan bertenaga...klu kate bertenaga tuh dr banyak segi lah kot....hehehe gelak nakal...pastu ada gak yg tegur aku badan nampak fit skit...x tahulah aku rasa same je....

K untuk keterangan lanjut korang leh la baca kat bawah ni n kepada sesapas berminat bleh terus ke FB IdaDya untuk terjah dan order klu berminat...  

OK ni keterangan lnjut produk tu k...
*** Semua wanita berumur dari 20 tahun ke atas boleh mengamalkan pengambilan
Cocoa Collagen Power Plus ini kecuali wanita mengandung tidak digalakkan.



KEBAIKAN DAN KHASIAT COCOA COLLAGEN POWER PLUS:
♥Membantu mengimbangi hormon
♥Me...rangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
♥Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
♥Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
♥Melambatkan proses penuaan
♥Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
♥Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
♥Mencerahkan kulit secara semulajadi
♥Memberikan tenaga
♥Membantu mengurangkan keguguran rambut
♥Melancarkan peredaran darah dalam badan
♥Mengimbangi berat badan
♥Meningkatkan daya penghadaman
♥Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot
♥Melawaskan pembuangan air kecil dan besar.

SESUAI DIMINUM UNTUK::
♥Wanita yang sudah mahupun belum berkahwin.
♥Ibu-ibu selepas bersalin ( amat digalakkan untuk mempercepatkan penyembuhan dalaman) *cepat kecut
♥Wanita yang inginkan kecantikan luaran dan dalaman
♥Wanita yang mementingkan Kesihatan
**Dilarang sama sekali buat wanita yang mengandung dan kaum lelaki.

CARA PENGAMBILAN
- Cocoa Collagen hendaklah di sediakan atau di bancuh dengan air panas/air suam supaya serbuk dan kandungannya benar-benar larut.
- Minum setengah jam sebelum sarapan pagi atau setengah jam sebelum makan malam.
- Seeloknya makan malam pada jam 6.30 petang
- Boleh juga diminum 2 kali sehari. Tetapi sudah memadai hanya satu sachet sehari untuk merasai perbezaannya.

Untuk menambahkan berat badan :-
Minum 1 sachet CCPP sejurus lepas makan tengahari dan malam

Yang nak menten kg, suka saya ingatkan
ambil CCPP sebelum sarapan atau sebelum meal …

Maklumbalas Pengguna Selepas Mencuba CCPP
Minggu Pertama : Badan lebih bertenaga & cergas, kulit muka yang kering menjadi lembab & pengecutan jerawat, tumit kaki yg pecah kembali pulih, denyutan di payudara, susu badan bertambah (bagi ibu yg menyusukan anak).

Minggu Kedua : Kulit muka menjadi kemerahan & berseri, payudara lebih tegang, terletak & bulat, susuk tubuh lebih kemas & tidak menggelebeh

Minggu Ketiga : Berat badan berkurangan (bagi pengguna jenis gemuk air), wajah kelihatan lebih muda & kulit lebih anjal, faraj lebih ketat & rapat.


** Kesan yang diterima adalah berbeza mengikut individu

*Diluluskan oleh KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (No. RUJUKAN 163/s/25 jld71)
*Mempunyai sijil HALALSee More
KHASIAT COCOA COLLAGEN Membantu mengimbangi hormon + Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut + Mencantik, menghalus dan menggebukan kulit + Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung + Melambatkan proses penuaan + Merapatkan vagina dan megeratkan hubungan suami isteri + Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah + Mencerahkan kulit secara semulajadi + Memberi tenaga + Membantu mengurangkan keguguran rambut + Melancarkan peredaran darah dalam badan + Mengimbangi berat badan

16 comments:

Mrs Lurve said...

skrg nie bykkan, minuman kologen mcm nie..smpai xtau nak pilih yg mana..

SumeSakan said...

betul2...kena pandai pilih yg serasi ngan kita la kan?u ada ambik2 apa2 minuman cenggini ke dear?

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

kawan is ada juai.. macam tingin ja tengok kat kotak tu tulis 'remaja' tu... hohohoh (^____^)

Dieyna said...

untuk ibu yang masih menyusu badan sesuai ke??? Ada effect tak???

SumeSakan said...

eeiyss : hahaha ekmbalikan keremajaan gituh...hehehe...cuba la try dulu...sedap gak...dari minu 3 in 1 basa2 tu kan?pendapa saya lah...

SumeSakan said...

Dieyna : Sayapun still full breast feed my li ttle Qaisara..memang sesuai sebab diajugak dapat membantu meningkatkan penghasilan susu...

Mrs Lurve said...

ri2 sblm kahwin ada jgk amek, Dara Blackcurent collagen, memg ok, plg ketara tahap ketegangan tue..pueh hati dowhhh hehehehehe...

SumeSakan said...

Mrs Lurve : oo ye ke...skang dah stop ker?nape x teruskan awek muda tuh...hehehehe...tp selalu senyum lagi menjamin awet muda kan?hehehehe

Mrs Lurve said...

pas kawen stop,kan pegnent awal ri2..ingat nak truskan balik, tgh cari jgk yg lain nak cuba.

SumeSakan said...

Ya x ca gak kan?x pe lpas nih leh trus balik...servey lu feedback produk b4 amik....I dah serasi ngan CCPP nih...heheheh

Mrs Lurve said...

taupun..lgpun yg tue mcm mahal ja. 1 kotak 7 sachet, rm32 mcm tue. sebulan 3 kotak, hamekkkk kaw!!
yg nie sekotak bape dear, harga pasaran?

SumeSakan said...

oooo yang ni set 3 kotak untuk sebulan....RM45 for 1 set...x termasuk pos...klu sekali ngan pos bawah 50 kot..u try terjah FB dia...klu pasaran selalu dengar 50+..

Anonymous said...

nak tanya la,klu menyusu baby boy blh ke minum produk ni..risau gak sbb kandungannya ada kacip fatimah n lobata tu..sesuai ke x ek bg ibu yg menyusu baby boy..?

SumeSakan said...

X de masalah dear...sebab tuan jual ni pun amalkan...anak dia pun lelaki jgak...

nurul rabihah ismail :) said...

assalamualaikum kak, akak boleh panggil saya biee. saya tadi terjumpa blog akak sebab saya tengah mencari collagen. saya ada comment tapi maybe akak takbuka. saya punya berat badan 35kg je dan tinggi 155cm. umur saya 17tahun. saya kurang berat dan sangat kurus. saya cepat letih juga. saya berminat sangat sangat dengan produk ccpp tu. akak rasa saya boleh ambil produk ni tak? untuk tamba berat badan dan kecantikan sekali? tolong balasye kak, pleaseeee

SumeSakan said...

salam dik biee...sorry akak mcm x dapat je msg biee sebelum neh...wah manja bunyi biee neh...hmmmmm untuk cocoacolagen neh akak x pandai sangat nak cakap...tapi kalau nak dibandingkan dengan produk yg akak amik sekarang..akak lebih suka yang sekarang..memang agak kebetulan jugak..semalam akak ada karang kononnya nak share apa yg akak amik utk kesihatan luar dan dalaman..tapi x sempat post ag..almaklumlah sibuk...akak rasa kes adik eh better adik try guna yg akak tengah guna sekarang...sebab dari pengalaman yg akak dengar produk nutrisi yang akak amik neh bleh kuruskan badan, naikkan badan dengan fit dan juga kekalkan berat badan dan sekaligus menjaga dalaman kita(ada jadual cara pengambilan dia berdasarkan bentuk badan macam mana yg kita nak)...nanti klu adik ada masa adik baca entry tuh klu akak dah postlah...hihihi..akak amik herbalife...produk neh mahai ckit...tapi memang berbaloi..akak nak menten alhamdulillah lepas bersalin akak dapat balik berat dan bentuk badan asal sebelum pregnant dan sebelum kawin...tapi x pe..klu adik berminat akak boleh kasi harga akak je...biar sama2 kita sihat...klu berminat adik info akak ye...

nak lebih info adik cari kebaikan herbalife k...banyak feedback positif...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...