-->

Wednesday, March 14, 2012

HEBAHAN : PENGUMUMAN KEPUTUSAN SIJIL PELAJARAN MALAYSIA (SPM) 2011


HEBAHAN

“Keputusan peperiksaan Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) 2011 akan dikeluarkan pada 21 Mac 2012. Calon-calon boleh mendapatkan keputusan mereka daripada sekolah masing-masing selepas jam 10.00 pagi pada hari yang sama. Calon persendirian akan dimaklumkan melalui pos atau mereka boleh menghubungi Jabatan Pelajaran Negeri tempat mereka mendaftar dahulu. Calon-calon juga boleh menggunakan perkhidmatan semakan keputusan SPM 2011 melalui mySMS 15888. Perkhidmatan ini akan diaktifkan bermula jam 10 pagi, 21 Mac 2012 dan akan ditamatkan pada 12 tengah malam, 27 Mac 2012”.



Just Copy Paste dari email hebahan yang diterima dari Kementerian Pelajaran Malaysia sebagai makluman sume...Gud Luck kepada sesapa yang terlibat secara langsung atau tidak langsung dengan peperiksaan ni ye...

6 comments:

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

adik sepupu is duk tunggu result... leh gtau dia (^___^)

Mrs Lurve said...

alahai dear...lama gila kot u xupdate blog, nyaris2 nak col tnya wat happen..tp takut terbz body lak huhuhuhu

SumeSakan said...

hehehe...bgtau jgn x bgtau...sume skang d hujung jari je kan?

SumeSakan said...

dear Mrs Lurve : lama kan?tu la tuh naik berhabuk dah...skit ag ja nka bersawang...ekekeke...bz lah skang ni dear..banyak mende nka setle...kat umah lak kacau dgn si kecek tuh...pantang tgk I pegang laptop dia pun sibuk nak mnekan...jawabnya layan dia je lah...huhuhuhuhu

IntaNBerliaN said...

sape yg tgh tunggu result mesti berdebar2 ni.. :-)

SumeSakan said...

kan?macam kita dolu2 lah...hehehehe...tetiba terngat zaman sekolah yg sangat best tuh...hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...