-->

Thursday, January 19, 2012

OK Lah Ada Nih Dari X De Kan?

Jajan lapit perut...abaikan susunan terbalik ni ye...
Tetiba lepas aktiviti ngepam susu pagi nih..perut aku berkeriut tahap dasyat...seyes lapor gila weiii....abis aku tanya orang sapa ada meggie....tu kira darurat la tuh....sekali ada membe nih bersuara g lah beli pape kat kedai runcit (ada satu sudut nih staff kat sini letak jajan2 untuk di jual)...aku cam blur skit...kedai runcit?ooo ok lepas dah kembali ingatan...apa ag berbekalkan momentum tenaga yg masih berbaki...terus aku bergegas ke sana....ni sekali pakej masak ayaq kat pantry nak bancuh cocoacollagen sekali lagi...hope gendang gendut tali kecapi perut aku nih hilang satgi...sabor ye perutku, kul 1:00 kang aku melantak puas2 ye...hehehehehe

Ni memang aku dah amalkan minum setiap hari since membe office aku jual nih kat office...tambah power kate...akakaka untuk tambah susu gak nih...cuba je...

6 comments:

WuMing said...

Ni nak promote barang ker apa nii??

HE..he..he...

Mrs Lurve said...

apollo tue dr kecik smpai skrg suka mkn, siap berebut dgn anak buah g2 kekekeke

SumeSakan said...

hahahahaha....2 in 1...sapa nak bleh order kat my pren..ida (019-9818389)..RM45 / set...untuk sebulan...bleh cenggitu...hehehehhe

SumeSakan said...

Mrs Lurve : tu ah tuh....x dan chance nyer nak beralah ...hehehehe...

athlea said...

pergh...patutla ang awet mude jek...ehehe...minum minuman yg ade collagen gituw....ehehehhee...mantap.....ekekeke

SumeSakan said...

athlea : hahahah...ni cara pemakanan....klu nak cara semula jadi...senang ja senyum sokmo...baru awet muda selalu...kakakakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...