-->

Friday, January 6, 2012

Hadiah Dari Secret Admire




Tetiba rini dapat parcel yang menimbulkan tanda Tanya….hehehehe..mula2 terdetik aikkk aku ada order baju pape ke?(sebabnya aku mmg suka beli online….yg lg bestnya tertulis baju plak kan depan tuh….hati berbunga riang lah ingatkan ada yg baik hati kasi aku baju…akakakaka…dengan semangatnya aku pun buka lah plastic pembalut pos laju tuh…jeng2…ada box berbalut kertas bunga youuu!!…terus bersuara…”aik sapa lak kasi parcel nih”..kononnya nak komplen kat office mate aku yg sorang ni  lah…selalunya dia xcited skit…tetiba dia senyum sinis je sambil kate “Tengok lah”…seyes da rasa lain…cam tau je sapa pengirimnya…hehehehe

Dengan seribu tanda Tanya…akupun bukak lah pembalut tuh pelan2 tapi terkoyak gak le aku kerjakan…kehekhekhe…x sabor kate…jeng..jeng….ini rupanya…

Laaaa bukan aku punya ropanya...ilang bunga2 hatiku...hehehe


omak sangka omak punya…tua2 ada secret admire gituh..sekali anak punya daaa….hadiah besday dia ahad nih (8/1/2011)…hehehehe…hmmmm papepun thanks to my office mate….tolong terharu untuk sara….2nd besday gift for my little qaisara….cuteeeee!!!!hehehehehe

5 comments:

Mrs Lurve said...

wahh..sara dh nak masuk setahun dh, cptnya masa berlalu..cantik baju tue..comel..

CIK MAY said...

ciss..suspen je..!!smgt bace..

SumeSakan said...

Mrs. Lurve : tu la tuh...tu[2 dah setahun kjap je rasa....comel kan?ahad ni leh pakai...ekekeke

Cik May : Suspen kan?yg membuka ni lg la suspen tau...huhuhuhu

athlea said...

hepi besday sara...........hehehee

SumeSakan said...

Athlea : thanks dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...