-->

Thursday, November 1, 2012

Besar Punya Buat Adik Ipaq & Birasku



Memandangkan adik ipaq aku nak mulakan kehidupan as husband and wife d rumah sndr...mulalah aku n hubby tercari2 nak hadiahkan apa utk org yg nak masuk umah kan? tengah pk2 tuh smbil layan fb skali ternampak AirisWallDeco ada wat promosi utk frame gambor besau nih..dan2 tepon hubby mintak pendapat...yg bestnya hubby stuju je...so, truslah aku wat tempahan

Biasalah nama pun tempah kan...kompomlah amik masa skit nak siap...kiranya diorg dah masuk umah dulu br dapat lah hadiah ni...tp mmg puas hati uols...kemas n menarik tertarik kau mmg debom....coo uols usyar btol2...tambah2 plak ada model si kecek yg comel lotey tepi tuh...ni kes xcited tengok pict pakngah dia sambil nak tayang gigi yg br brapa batang tuh...hihihi...

Papepun bersama hadiah ni akak doakan moga hubungan rumahtangga kamu berdua sentiasa dihiasi bunga2 cinta, cepat dkurniakan penyeri hidup, sentiasa bhagia n sentiasa d berkatiNYA...aminnn

15 comments:

MAY said...

besarnye..

SumeSakan said...

May : tu lah smpi2 trus I lak jeles tgk besar nih...hihihi

athlea said...

ni besar mcm tv ang ja...hehehe

Mrs Lurve said...

besarnya dear..cantik pulak tue..how much?

izzah said...

bestnyer frame besar ni....leh gantung kat katil dalam bilik...tempah kat mana?macam nk gi tempah jgk untuk myself...hehe...

SumeSakan said...

athlea : besar lg dari tv 42" tuh...dekat nak sama panjang dengan sofa 3 seater tuh...

SumeSakan said...

Mrs Lurve : yup puas hati lah nengok macam nih...tengah promosi time i buat nih...RM150...

Mrs Lurve said...

huiii rm150? mahal gak hehehehe...tp ok gak kalo dlm umah ada sekeping dua gini..mesti nmpk meletop..

SumeSakan said...

izzah : saya tempah kat AirisWallDeco..ni link dia...
http://www.facebook.com/airiswall.deco?ref=ts&fref=ts
wahh memang terbaik ahh dduk ujung kepala kan?baru nak tido je terimbau2 kenangan raja sehari tuh..baru sentiasa mekar perhubungan...chewahhhh

SumeSakan said...

Mrs Lurve : Mahal ke?ok kot...sebab siap bingkai dengan kualiti print dia ag...chewahhh I plak tlg promote...ekekekekeke....tu lah t u buat lah...klu u nak tau kos yg i buat kecik belakang tv i tuh lagi mahal..RM320 sume...yg ni ok lah...

Mrs Lurve said...

tp yg u wat tue I rasa murah pulak hahahah mayb sbb byk kot, puas tgk mcm2 pic..tp memg cantik...

SumeSakan said...

Mrs Lurve : I ada isdea...u edit tempek gambor banyak2 kasi cun then mintak lah dia cuci besau nih...jimat tuh setengah harga..sebab klu combine yg kcik2 tuh x leh tandingi kebesaran size nih...hehehehehe

Mrs Lurve said...

a'ah kan...great idea..i x terpk pun..boleh cuba nti..kena cari gmbr yg cantik2 la...xbyk gmbr yg cantik2, kebanyakan gmbr yg xcantik hukhukhuk..

SumeSakan said...

Mrs Lurve : perasaan u je tuh gambor x cantik...orang lain nengok cantik aje...cari lah gambor kawin u yg cun2 tuh tempek...x pun gambor u g honeymoon ke..kan meletop tuh...hehehehehe

Naz said...

dia nak masuk sekali dalam gambar tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...