-->

Friday, November 4, 2011

Sara da Start Masuk Kerja Hari ni

Antara Pict Sara kat opis rini...disebabkan Umminya dah cuti untuk blk kampung makanya Sara terpaksalahaku bawak mai kja pepagi buta...Sian dia pepagi buta dah kena mndi...hhehee

Antara Hobi Sara..Letakkan barang atas kepala...Lutttttttttttttttttttttttt
Chakkkkkkkkkk....pict kat surau

Adoi leh plak tengah aku asyik dok wat list untuk bawak barang balik ke kampung...usyar2 dah gini dah....

hehe berjaya kuarkan balik

Adoiiii da merangkak bawah meja Aunty Qulam...

Habis kertas tanda parking kasut dicabutnya....
Bawah meja mama pun jadi mangsa...Adoi kena samak lain lah anak mama tgh hari nih...heehehe

Cakkk...teman mama karang untuk Post nih....teruja tengok pict sendiri dlm laptop kot...hehehehe

6 comments:

Mrs Lurve said...

wahhh...boleh bwk baby meh ofis ehh..kelas g2 hehehehe

SumeSakan said...

hahaha..x bleh...da kuar memo...tp nak wat cam na emergency...depa kata emergency x pa...akakaka....

Mrs Lurve said...

owhh....eeee comel la sara, geram tgk bila dia senyum..mcm aunty yang senyum je wakakakakaka

SumeSakan said...

nak jgak ye...heheehehe..x pa senin nant aunty yang acah sara sampai gelak na...hehehe

~aYu~ said...

best bila sekali sekala dpt bawak anak gi opis.. kira keje pun still tak keje sbb nak melayan kerenah dia jek.. ehehe

SumeSakan said...

hmmm best2 gak sebab leh tengok gelagat dia..tapi kesian pun ada jgak sebab kesejukan...tp bab x jadi kerja tuh memang setuju...akakakaka...gelak jahat...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...