-->

Friday, July 29, 2011

Lagi perkembangan Qaisara - Da start merangkak

Sara da pandai merangkak…terhinggut-hinggut pastu rebahkan badan balik….sbelum nih just pandai angkat badan je…tp skang dia pn da start nak jd ulat beluncas cam tunang dia si Muaz Amsyar tuh….ni dia belajar time kat masjid ritu la nih…ekekekekek…tp tu lah si anak Normazni Baharum ni lg x leh blah dia nyer ulat beluncas....terkedu aku nengok...laju semacam je...hehehehehe...nani cepat wat video anak ang wat kenangan...cam Sara nih susah bebenor nak amik video tahu aja dia...ekekekeke

video


                                                                                           
                                                                                           

2 comments:

Mrs Lurve said...

ala..kejap ja video nie..

semuasakan said...

hehehehe...ada video pnjg...t bila upload ada prob lak...can't render file katanya...akakakka...x pe nak lama2 kena jmpa k...kekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...