-->

Tuesday, July 26, 2011

Kampung 4 : Makan bersama membe skolah mnenengah dulu

Sebenornya plan kami nak g makan mee udang kat pulau aman…tambah plak masing2 memang x penah ag jejakkan kaki ke pulau aman…agak xcited jugak lah aku nih….actually kami plan ni da lama…alang2 en. Wafi kita nak jmpa qaisara..so, kami pn aturkan la pertemuan nih…tapi yg x bestnya tiba hari nak p..tetiba ayah aku lak menyuarakn plan nak ajak my hubby g mancing kat teluk bahang…so, kami yg muda remaja nih terpaksalah beralah….kami pn tukar la plan dari ke pulau aman ke juru je….bkn apa klu ke pulau aman paham2 ajelah mkn masa..nak tunggu bot segala…

Kami g sebijik keta…en. Wafi sbg driver…thanks en. Wafi….lepas dia angkat kitorang kat permtang sungai dua, kami trus ke  Bandar Perda untuk jmput ajip dr tempat kja…lpas tuh trus ke juru..kami pilih Warung Pak Su sebgai tempat kami menjamu selera…pakat order lah mkanan masing2…diorang amik masakn berlaukkan ketam...aku lak sesat sorang2 mkn mee udang...ekekekeke....terliur toi tengok diorang mkn...so, ketam en. hubby lah jd mangsa aku...ekekekeke....layan je lah gambar kat bawah nih...yg x bestnya gambar santapan lak lupa nak amik...klu dak leh kasi terliur...ekekekeke....

Warung bawah rumah...memang best ahh masakn dia...
Senyum ja sara d layan oleh uncle2 nih...hehehe
Sara n uncle Ajip yg cute (Cikgu sejarah bg trademark nih...ekekeke)
Nape Uncle Ajip wat muka cam tuh...Haapppp kat sara ke?
Alalala//macam anak abah lak..awat muncung mulut ajip oiiii...ekekeke
Sayunya mata Zikri...sian Zikri x sihat..
Ala...Ala..cam berbakat dah nih...bila ag uncle wafi...kasi la sara kawan cpat...ekekekeke
Da abis mkn...licin da suma...ekekeke

Lepsa je mkn, terus kami berangkat pulang...br ingat nak ronda2...memandangkan en. ajip pn ada kja n aku sndr pn x leh lambat coz da terlibat ngan plan ayah aku maka berangkat lah kami pulang ke hala tuju masing2..hehehehe











2 comments:

Mrs Lurve said...

kena pegi tau dkt pulau aman tue..sgt best tuk berphotoshoot hehehehehe...mee udang dia super power..

semuasakan said...

tu ahhh klu dak memang plan nak g situ...sadis toi...x pe len kali make sure ang pn ada sama k....ramai2 lg best kan?hehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...