-->

Wednesday, July 20, 2011

Kampung 1 : Jalan2 Mengkuang Dam

Tempat nih mmg kami plan dari awai ag dah....so, pagi2 da bangun siap apa yg patut then trus gerak....yg best nya dah berapa kali dok p bleh lagi sesat jalan..seb bek mulut ni x berat nak tanya sorong uncle nih yg tengah lepak kat tokong cina tepi jalan tuh...rupanya kami da lajak jauh...jenuh la pusing balik....
smpi je agak terpranjat la jgak...keadannya x cantik cam dolu2...mungkin kurang d selenggara kot...tp kami peduli apa layan je jln2 n tangkap gambar segala....(oooo rupanya my pren ckp mengkuang dam ni da nk tutup dh bulan 8 nie selama 5 tahun)..patut la keadaan skang mcm tu ye...ekekekeke

Kami pn jln2 la sambil snap gambar apa yg patut...Tp yg x bestnya tgh syiok2 posing..tetiba hujan lak turun renyai2...jenuh la kami yg dah beranak nih lari2 ke kereta....waduh penat jgak lari bawak anak nih...lari bawak baten senang ag...ckup 100 meter leh pass kat org lain...yg ni usung lah sendiri...ekekekeke...Apapn best sangat sebab dapat hirup uadara segar pepagi sambil menikmati keindahan tasik yang terbentang luas...hehehehe
Peace..papa kata
Awan Mendung Je...
Ijat & Zikri
Sikit je Sara senyum...hehehehe
Mama, Mak, Sara, Zikri
Sara Comellll...
Apo tuh sampai sara pn berminat nak tengok...ekekeke

Nyorok balik pokok
Sara pun nak jugak...hehehehe
Main Daun lak anak mama nih...hehehe
Hehe
Sian Zikri..mama asyik bergambar..siri duduk sorang2...
Start nak lari2 anak..ujan da turun...ekekeke

2 comments:

Mrs Lurve said...

sunyikan sana skrg..diorg nk tutup sbb nk wat pendalaman damn tue kot..cantik view dkt sini..tgu 5 taun ag, kita wat outdoor kat sana hehehehe

semuasakan said...

ahah org bleh kira dgn jari je...
insyaallah...kita outing sama2 naaa nant....eekekekeke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...