-->

Thursday, February 28, 2013

Yeahh Bahagian Atas Dah Penuh

Salam uols,
Saja nak share koleksi fridge magnetku..hihihi..dah penuh dah bahagian atas neh...

sebenarnya pict FM tuh aku tempek bahagian pintu bawah..since sara dah tinggi dan dah sampai tangannya...pict tuh asyik ilang je..merata aku kena kutip...tampal ilang lagi..dengan ituh terpaksalah aku menempek sune di bahagian atas...

Kepada sesiapa yg membantu mempelbagaikan koleksiku ini sangat berterima kasih ye...

6 comments:

Mrs Lurve said...

wahhh...bestnya...dh penuh ginie..
i punya belum ag, mau x, asal terlanggar sikit, jatuh..pas2 magnet blkg pecah..tensen btl..

SumeSakan said...

Mrs lurve : x pe kumpul pelan2 na...dekat sini ada yg i beli utk u satu rituh...tp time blk kmpg lupa bawak...nant i kasi ye klu ingat ag time nak blk t...hihi

izan mama mia said...

yg saya lambat lg nak penuh..mohon ler penuhkan..eheheh

SumeSakan said...

Izan mama mia : hahahaha...nanti kalau ada ag trip lpas neh saya bwlikan awak satu ye..kikiki

Nina K's Luviee said...

ahaha cm sama jer ngan peti ais umah i

SumeSakan said...

Nina : kalau.macam tuh KITA SERUPA lah..kikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...