-->

Friday, February 8, 2013

Qhaliff VS Cool Fever

Haaa ni nak story skit kisah anak2 ku bila nak pakai cool fever neh...alkisahnya dua2 anakku ini mewarisi satu2nya gen dari aku iaitu dahi nyenduk.....tahu dahi nyenduk cam ne kan?bukan dongga hokayyyy....

tapi bila nak pakai benda alah neh kompom lah syik tanggal je...nak tau sebab apa..?coo tengok gambor neh...

Mau dak sebabkan dahi tuh timbul pelekat neh pun melembung lah sana sini..bila gerak lbih skit je mulalah nak tanggal..

Solution nya...

Kenalah pelekat atas pada dahi cam ni

Kakaknya pun sama..tapi skang dah ada rambut x dapat dah lah...klu pelekat kat dahi x sampai 5 minit confirm cool fever tuh mama dah alih pelekat kat belakang dia lak...

4 comments:

Kakzakie said...

Qalieff tak sihat ke? Kesiannya sebab masih kecik sangat.

Dahi luas tu kan kaya org tua-tua kata.

SumeSakan said...

Kakzakie : x tahu nak ckp..bg saya normal mmg jnis kepala panas..sebab akak dia pn sama dr kcik...x de lah panas sgt..cam suam2 kuku tuh..tp dah mak ckp demam kot neh..kita tampal je lah...hihi

Rapunzeel Cikilolo said...

ala siannye demam...

Fifi Nadhrah said...

qhaliff demam ke? ciannye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...