-->

Thursday, February 7, 2013

Sempena Apakah Ini?

Pernah merungut sblum neh kat hubby..tp lama dah lah..tentang telinga aku yg kosong dek x bersubang lama dah...bukan apa takut telinga tersumbat....tapi just bual gitu je lah ngusik2 manje...

pastu hari kejadian masa tuh kat umah MIL..petang tuh sembang2 dengan MIL isu yg sama...then MIL bg response dia pn x pakai..lgpn dok dlm tudung beli yg biasa2 pn dah ok just nak elak x nak kasi tersumbat je..

Nak dijadikan cerita..time hubby balik kerja hari yg sama tuh..tengah aku lepak2 dengan MIL & FIL depan tv sekali my hubby buat suprise bagi beg cam kat bawah neh depan MIL & FIL..

time neh terharu x tau nak cakap walaupun benornya x tahu lagi isi dalamnya apa....rasa nak peluk cium tang tuh jugak..tp agak2 la kan..kang MIL aku pikio aku meroyan lak..

sekali bukak2..MIL senyum ja..aku apa ag wlupun dalam pantang muka berseri kalah pengantin baru..*perasan neh*...meh nengok aku dapat apa

Jeng..jeng...

Macam dengar2 je wife mu ini bercotcet siang tadi...

bila dah tinggal berdua...mulalah perbualan neh..lepas ucapan kasih syg tanda tima kasih..

Mama : papa bg neh sempena apa neh..birtday lambat ag...oooo tanda tima kasih sebab mama lahirkan lagi sorang zuriat kat papa ka?

Papa : Ish..ish mama neh..sebab SAYANG lah papa belikan buat mama

Sekali ag terharu sambil tersipu malu....

11 comments:

izzah said...

wah...surprise best2...sempena sayang la yg dpt hadiah tu yek...hehe...

Mama Vogue said...

sweet sgttt...!!!

SumeSakan said...

Izzah : katanya.....papepun syukur...sengeh sampai telinga..hihihihi

MAY said...

Wah..syoknye!!hubby sll kate nk sponser subang.tp my x nk.sbb dl masa pki subang emas sll tercabut lekat kat towel bl mndi.lps tu x nk pki yg mhl da.tp skrg ni x pki terus!haha...x nk subang n x nak gelang kaki.yg lain x pe..

Nina K's Luviee said...

alhamdulillah at least dia mendengar...bestnyer kalo hubby i pun wat cmni...nak mengomel gak la

SumeSakan said...

Haha..sy subang ok ag...gelang kakipn x minat sgt...tp klu dpt cenggini..ok aje....hihihihi

SumeSakan said...

Nina : u x dpt cengginipn x pe...sebab u dah dpt rumahku syurgaku yg sgt cantik..chewahhh

Rapunzeel Cikilolo said...

suke... dapat subang...

athlea said...

bestnye awek dpt hadiah....hehehe

SumeSakan said...

Athlea : alhamdulillah..org kasi aku amkk je...hihihiji

Mrs Lurve said...

wahh..best2...untung gomel2 dpt subang gini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...