-->

Wednesday, February 20, 2013

Alhamdulillah Tercapai Gak Target

ENTRI lepaskan dok pulun usaha nak banyakkan jumlah susu sekali pump untuk lepasi target nak bawak balik putrajaya...alhamdulillah sikit2 orang cakap..lama2 jadi bukit..tapi yg ni bukan bukitlah cuma usaha yg gigih membuahkan hasil...alhamdulillah..rezeki qhaliff kan?klu lebih kat sarahpun mama nak kasi jugak..sehari sebotolpun jadilah kan?

Ok untuk pengetahuan uols, target aku untuk bawak balik dari penang paling kurang 50 oz...bukan apa kalau kat putrajaya baru start nak wat stok takut target jumlah oz sblum start kerja tak tercapai pulak...

Jumlah kesemuanya 54 oz...ni packing utk bawak balik putrajaya...

Untuk lebih confident supaya susu beku tidak mencair aku taburkan ketul ais cenggini di samping dikelilingi ice pack...

Alhamdulillah sesampai di Putrajaya stock susu masih seperti keadaan asal...terus susun dalam fridge...

5 comments:

Mrs Lurve said...

yeah...kagum dgn semangat u nie..

SumeSakan said...

Mrs Lurve : yeap cuba bersemangat dan menten semangat utk anak...hope t u pun bersemangat cam ni taw...sama2 bg yang terbaik utk baby kita..insyaallah...

:: Mrs.Eady :: said...

alhamdulillah!~

anitadiana said...

tahniah beby lahir bila...seronoknya kak ita tengok..kak ita dah campur dah...susu sikit..beby tak hisap kat tetek..asyik nak marah aje..lepas tu merajuk..bila pump 1oz 2 oz..malas dah nk pump...sedih...ada kah kalu kita tak bagi kat tetek..tapi pump..memang sikit ke..

SumeSakan said...

Anitadiana : alamak klu fully pump x tahu plak saya..rasanya sama kot klu kita kerapkan pump tetap anto sign ke otak demand tinggi kot...cuma klu direct baby isap feel dia lain kan?hihihihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...