-->

Wednesday, December 5, 2012

X Sangka Cepat Pulak Dapat Merasa

Ni kisah durian crepe dan pavlova la nih...baru rasanya sehari dua lepas terbaca dan termengidam tengok POST dari Mrs Lurve kita mengenai dua makanan meleleh air liur nih....sempat gak komen mintak suruh tlg beli tuh sebab kat putrajaya nih memang x tahulah aku nak cari kat mana...nak plak aku nih bukan jenis rajin menggoogle bagai nih...dok cadang nanti blk kampung lah nak order dari blog yg Mrs Lurve kasi tuh...

Tup2 hari nih dgn x d sangka2 dan x semena2 dpt msg dari membe yg kerja MOE sekali dulu...nak tumpang order durian crepe and pavlova x (Thanks Qulam...nanti nak order ag kasi tau aini ag eh)...haaaaaa apa ag perasan je msg tuh kompom lah laju2 jawab nak kan?dah termengidam kate...petang ni jugak aku dapat kedua2 nih dan mlm ni jugak aku ngap...tp cam biasalah skang ni mkn x leh banyak sebab cepat mengah...so, aku simpan lu dlm fridge sebab ikut petua Mrs Lurve..pekena sejuk2 lg best kan?tp mmg legalah dah dpt rasa...klu dak dok terbayang2 mcm mana lah gerangan rasa agaknya...sedap..sedap...

dappppp nyaaa

ninkonon nak wat peace

tengok sapa yg x sabar nih...dapat kat dia klu bleh hilang rupa asal..

7 comments:

izan mama mia said...

amboi..sedap tuu..boleh termengidam juga nih..ehe

Mrs Lurve said...

pavlova kan agak manis sgt2...
satu sudu pavlova, kena letakkan buahan sekali, baru xterasa kemanisan tue..

Fifi Nadhrah said...

sedapnye crepe durian.. malam nanti fifi nak try buat sendiri.. lagi puas kot.. :) kalau jadi la.. hahaha.. hari tu beli.. makan tak puas.. kalau buat sendiri baru puas kot makan..

izzah said...

nampak je pn dah tau sedap ni...hehe...bila lah dapat rasa durian crepe...nak buat,asyik tertangguh jer...

SumeSakan said...

izan mama mia : sebab termengidam le nih...laju2 order bila ada orang sorong bantal...kekekekeke

SumeSakan said...

Fifi Nadhrah : wahh buat2 nanti leh kongsi resepi....lagi jimat kot klu wat sndr kan?leh boh cream banyak mana suka...ekekeke

Nisah Idham said...

salam ukhwah..
sedapnye tgk ..
akak penah mkn pavlova tu,
durian crepe je blm rase.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...