-->

Thursday, December 20, 2012

Sale..Sale..Sale.. Manjaku Baby Center

Haaa yg ni bagi mommies2 yang tengah plan nak membeli barangan baby ker?anak ker?persediaan untuk kelahiran baby ker?memang bestla dengau...aku yang kononnya singgah nak beli botol n pampers buat baby yg bakal dilahirkan ni pun terjebak..mau tak harga leh d katakan murah lah....dari kononnya nak beli kat adik..last si kakak gak yang selalu dapat lebih...x tau nape...tetiba aku jadi x reti lak nak cari barang untuk baby boy...nak pulak g shopping ngan adik ipar aku yg laki ni ha...hubby x de outstation..lagi lah aku mati kutu x reti pilih...jom layan tengok barang apa yg ada promosi kat sini...

Antara promosi yang dibuat...tarikh promosi nih start 15/12/2012 ~ 1/1/2013

Yg brand baby hyppo neh aku x puas hati neh..
Korang leh gak dapatkan secara online...
Jeng2 lain yg nak d beli lain yang aku beli...Barang baby tecik 3 je..Pampers newborn, Wet tissue, dan baju belang tuh ha...satu ag design yg sama untuk Abg Zikri..Pastu Nursing Bra untuk Mama...yg sweater n suar atas tuh Sara yg punya...satu barang brand baby hyppo neh RM15...
Ni haa aku beli 2 minggu lepas kasi team leader aku kat office yg tenngah tunggu hari gak...t-shirt n suar neh RM55...baju saja RM30...now barang yg sama leh dapat dalam rega RM35...hmmm so, memang berbaloi lah korang nak terjah...

9 comments:

Mrs Lurve said...

yeahh....i boleh terjah gak kalo g2, dkt parit buntar ada gak kedai nie..

SumeSakan said...

Mrs Lurve : terjah terjah jangan x terjah...sampai awai tahun ja tau...hehehehe....tp yg i g ni dekat bangi...kat sana x tahulah meriah dia cam ne...ekekeke

~aYu~ said...

seronok shopping barang baby boy...
kat umah ayu pun ada je MANJAKU ni..
tp malas nak singgah.. risau abis duit kat situ.. huhu

aizu's life said...

best!! tp nk shoping pe kat ctu?? utk sape?? huhu.. lom masenye lg kot nk menjengah ke sane :')

izan mama mia said...

selamat bershoping :)

SumeSakan said...

~ayu~ : memang pergi rasa bersemangat...tapi bila sampai je terus x reti nak beli...rasa cam x reti lak nak shopping barang baby boy...adoyaiii...

SumeSakan said...

aizu's life : x pe.. x pe next time bila keadaan dah sesuai bolehlah menjengahkan diri...hehehehe

SumeSakan said...

izan mama mia : dah selamat neh...dah seratus lbih telah tidak dapat d selamatkan...ekekekeke

izzah said...

wah..pantang dgr sale...terbeliak bijik mata dah ni..hehe...nk kena serbu cepat2 la kalau gini...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...