-->

Tuesday, June 12, 2012

Sara Learning Session

Ok jom layan video sara belajar kenal binatang ye...sejak ada magnetic board nih...asyik suruh mama main lukis-lukis je....yg paling dia minat fish la...lukislah tertonggeng terbalik kot mana pun..insyaallah dia tau yang tu fish...ahaks walaupun lukisan mama dia ni entah pape...seb bek anak ni haa masuk jugak dalam kepala apa mama ajar...

untuk pengetahuan uols sara nih x de la pandai nyebut bagai ag...tapi kalau tunjuk n sebut dia dapat cam lah klu apa yang pernah di ajar...alhamdulillah cam senang la jugak tangkap...harap berkekalan ye sayang kerajinan anak mama nih...pantang ada masa angkut lah magnetic board dia nih paksa mama or papa ajar dia...lagi x lukis lagi tu lah segala bunyi kuar...ekkk lah...ukkk lah...mau x mau layan la jugak ye...

Ok sebelum tuh sila abaikan suara mama yang cam doraemon tuh ye...adoyaii umuq makin tua sora dok macam tu jugak...klu dulu orang tepon mesti cakap bleh cakap ngan makcik...depa ingat i ni anak sedara yg berduyun kat umah tuh...cehhhh...opss terlari tajuk sudah...

8 comments:

izan mama mia said...

hehehee...sara

Wanieys said...

hehehe...bijaknya sara :))

IntaNBerliaN said...

yeayyy sara budak pandai!!! :-)

sy xpnh ajar alisha gitu sbb sy xreti lukis... hahahahaaa sy byk guna buku, flash card video.. kikiii

sara punya scretcher tu sama cam alisha la.. hihii :-)

athlea said...

wah..bijak sara...mcm papa n mama die la......awek...nmpak tangan ang dh lgi kurus dari aku........hehehe

ϟ Zeera AzZahra said...

comel je family ni.. i like..<3

✽ ⓔ ⓔ ⓘ ⓨ ⓢ ⓢ ✽ said...

dah lama is xmelawat sini..... windunya
ada penyakit xbopa ajin skit 2,3menjak ni... hehe (^___^)

Mrs Lurve said...

xboleh nk tgk pulak video nie kat ofis

Golden Rose said...

bijak...bijak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...