-->

Monday, June 11, 2012

Pict Kelah Sg. Chiling

Benornya g nih 2 minggu sudah...x nyempat nak wat entri...yg ni lah yg aku citer sblum nih..punya x sabaq si sara ni nak berendam...sampai dlm kete pun nak naik pelampung...bkn tu je...entah cam ne ntah hari yg sama ttiba nak pakai tudung lak...mula2 dok usung tdung mama p merata...pastu tkut awning rosak..mama pun mintak lah...sekali meraung...nak ckp x reti...rupanya nak pki...mmg tahan lah...tidoq pun x mau bukak...ok haruslah keremot habis awning mama tuh...sabor je lah 'MAK' ni haaa...coo layan pict sara nih...

ni pict sara yg dah tunjuk x nyempat2 kat umah...huhu

ni dlm kete ye uols...dgn pelampung, tudyng bagai...



tgk la ni haa..siap landing gini ag...x pasal2 mama kena riba sume..adoyaiii

singgah bergambar dekat empangan chiling jap..cantikkl





ok ni je pict sempat amik kat sungai chiling...yg len x nyempat..terketaq2 dah nak mandi...huhuhuhu

deras arus dia...haruslah x mndi kat sini...jangkat2 sudah..huhuhu

sbuk susun barang dan pasang khemah...







lebih kurang 2 jam kitorang mandi manda trus berangkat pulang...pastu singgah pulak tengok permandangan air terjun apa entah dari atas jambatan...sangat cantik uols..seyes kagum

11 comments:

Wanieys said...

hahha..lawak la sara ni excited nak mandi sampai dlm keta pun naik pelampung...heheeee

SumeSakan said...

Wanieys : tu la pasal...xcited bebenor...

IntaNBerliaN said...

sara oiiiiiiiiiiiiiiii nape yg comel sgt nih!!! geget kang baru tau.. hihii

papat?.. apa tu.? hihii mcm2 lah dorg ni kan.. smntara nk pandai sebut.. jenuh gak pk apa yg dorg ckp tu.. hihii

komen awk ok je.. tu yg leh komen byk2.. hehhehe

SumeSakan said...

IntanBerlian : papat tuh..bila mama sebut..1, 2, 3...pastu sara sebut la papat...empat la tuh...adoyaiii mcm2 kuar dr mulut diorang....

izan mama mia said...

heheheeh..lawak betul sara ni...

Mrs Lurve said...

bestnya...lama gila x picnic bgai nie..bestnya..mama sara xterjun sungai sama ka hehehe

aizamia3 said...

terasa kesejukannya.. ;)
hari tu plan nak mandi sungai tak jadi sebab moyang datang.. ;)

SumeSakan said...

Mrs lurve : mana leh lepas pluang...MIL pun terjun skali kot...cek nak tunggu..harapan laaa.hjbuhu

SumeSakan said...

Aizamia3 : haha mmg sjuk..x pe t plan len..huhu

Kakzakie said...

Boleh tahan anak dara SS. Naluri nak cantik ada sebab nampak mamam dia pakai tudung dia pun nak juga...

Air terjun biasa sejuk dia pun tahan juga tu...:)

SumeSakan said...

Kakzakie : tu la kakzakie...sejuk terketaq2 dah pun still nak turun mndi ag si kecek tuh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...