-->

Friday, December 23, 2011

Yuhuuuuu Sara dah maju 12 tapak….


Jom tengok perkembangan Sara…since 10 bulan start berdiri..akhirnya dah nak masuk setahun baru dia berjaya ronda2 jalan dlm umah walaupun jatuh berkali-kali….tahniah my dear Sara eh berjalan sekaligus dgn naik gigi..baru sebatang tau!!!sebut pasal gigi…x padan dgn baru jengoi sebatang…puting botol dah lobang digigitnya…klu 4 batang gamaknya ptus trus kot ye…sabor je lah….

Papepun happy sangat tgk dia dah melangkah dgn jayanya wlupun agak terhoyong hayang…bak kata Paklangnya jalan mcm ketam…huhuhuhuhiu
















Acah mama ye x nak kasi rimut...





Nota kaki : baju hadiah dari auntie Yang...thanks auntie...

4 comments:

Naz said...

tak lama lagi penat lah nk mengejar dia

SumeSakan said...

tu la tuh....tu pun baru dapat kaki dah start mamanjat sofa lak...sabor je lah

Mrs Lurve said...

lamanya x baca blog nie, baru masuk keje..
yeah sara dh boleh jalan..comel aihh..
ehhh...aunty yang mana yg kasi? sy ke hehehehe

SumeSakan said...

hehehehe..aunty yang mana lagi dia ada u je lah...hehehehe...tu lah i pun skang dah jarang update...bz la dear...ekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...