-->

Friday, December 23, 2011

Percutian @ PD with my Sayang2

Salam all,

Benornya percutian cam nih kami dah plan lame dah…tp banyak yg x jd…yg nih mmg dah tekad apapun pasti nak ia terjadi…so, since bulan lepas kami dah booked hotel tau…So, masing2 mmg x sabar tau sblum berlaku hari kjadian nih….menghitung hari je dari sehari ke sehari….

Tibanya that date maka berkumpul lah kitorang kat sane seperti dijanjikan…tp plan ada lari skit la baiiii…tetiba sehari sblum g dapat call dari MY MIL yg diorang pun nak g PD…so, rancangan kitorang nak gerak sesame terpaksalah di batalkan…My friend “Shek “pun ramai yg join…so, masa on d 1st day mmg terpaksa dibahagikan antara family dan member….tp lpas tuh mmg x bg chance ahh..mandi kolam sampai kecut…selain aktiviti pantai…hahahahaha…

Oklah..x nak lah cite panjang..jom lah jenguk gambar sepanjang percutian kitorang….

Qaisara dan neneknya...dan yg paling kiri tuh onyang tau....cicit pertama la nih...
Uit teropong apa tuh..jauh benor focusnya
Waiting time untuk terjun laut
My Auntie - Cik @na -

Budak takut pasir...kaki capai pasir qeyau...huhuh
Pose2 sblum mandi..
Papa bawak SAra main air reramai..
Senyuman anak beranak...Sara je seyes..huhuhu
Hirup Otak...iyeeeee
Lyn & Beloved Hubby
Kaki kurang panjang..berpaut kat bola...huhuhu
Berendam sampai kecut...
Sara with Uncle Amir
Hubby Lyn & Shek tengah bakar BBQ kat kitorang
Potong bawang & cili untuk wat air asam
Jenguk2 makanan....untuk diarasa..NYUM2
Antara bahan BBQ kitorang..
Kusyuk nih ber BBQ
Makan sampai muncit...siap wat sarapan ag nih melambak punya pasal
Alahai kawan baik aku yg chomel2 nih...
Sara tido dalam gelap...habis kena teettt ngan nyamuk...ksian dia...
Shek, asal wa muka gituh...lazat sangat ker?
Couple paling romantik sepanjang percutian nih..ekekek
Chomel je Si Saffiya ni titon
Breakfast @ Casa Rachada Resort
Ala..ala tomeynya Saffiya
 Best sesangat da[at kumpul cenggini...hope lepas nih ada d next trip ye kengkawan...KITA ENJOYYYYY!!!!!huhuhuhu

3 comments:

Mrs Lurve said...

dear
u check in kat resort mana nie?

SumeSakan said...

dekat Casa Rachada Resort sayang...ni link dia...best gak tempat nih...dia ada private pantai...tp I x mandi kat situh I mandi kat tanjung biru berdepan resort...hehehehe...

http://www.casarachadoresort.com/album.htm

Mrs Lurve said...

tq lalink..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...