-->

Tuesday, December 6, 2011

Join World Walking Day Anjuran Nestle @ Putrajaya


Adusss udah lama deh aku x coret disini…muncul kembali….sibuk bebenor menjak 2 nih….Actually aku join benda alah ni setelah di ajak oleh my hubby 20/11 rituh(dia dah register awal2 ag, sekali ngan my baby tau…mau dak dia tergugat ngan best pren dia lah asyik join macam2..kami nih dok je kat umah kembangkan badan…hahahaha…seyes berat dah naik weiii….adussss…guana nih…

Ok that day, pepagi butah memang dah sengkang mata ahhh bangun awai2 sebelum azan subuh tau…dah siap mama & papa nih..trus kejutkan baby..sebabkan matahari pun x muncul ag..baby kompom lah salin baju aje…x de maknanya nak bg mandi awal2…tp percayalah anakku..mama x bg tau lain orang tau hari tuh…mama kasi bedak je tebal2 kasi wangi…hahaha..pandai kan mama simpan rahsia…hahahahahaha

Setelah siap sume…kami pun bertolak lah konvoi 2 biji keta….sampai lbih kurang 6:30 a.m . gituh…dah ramai dah gak orang…hijau panorama di sana…(ahaks pakai baju sponsor kate)…lepas register kami pun dapat lah 3 helai….baby pu n dapat tau…tp size kitorang lah…sebelum acara start kami pun amik lah kesempatan snap sana sini…tp yang x bestnya x dan acara mula ag pun..hujan dah renyai2 turun…hmmmm jawabnya walking dalam umah je lah…trus kitorang berangkat balik tau…sedihhhh…baju hijau tuh pun x dan melaram…hampehhh je…hehehehehe

Ceria Pagi dari Babyku...Hehehehehe
Tempat collect T-shirt lepas register
Tulis Bang Jangan X tulih
Mendung Awan Kelabu...Cantik Time Nih...
My Happy Family..Muachhh
Hubby's Friend
Sweet Couple - tengah pegnant 7 bulan kot..
Ahaksss..Wit Normah - Mantan BPPA...ekekeke..Asal cam pegnant je pewut aku nih...OH Nooooo!!!
Hijau Je..
Masam nya anak mama nih...Senyum skit..awet mude kate...
Ujan da trun setitik dua...
Pose terakhir bersama saing hari tuh...dah nak angkat kaki..gerimis setitik dua dah bermula...ekekeke
Ni lah tempat sepatutnya kitorang berlepas...
X lepaih ular dia tuh...ish2...
Antara barang yang turut dipamerkan kat sini :





Sebabkan ujan dah start..kami pun sambung lahhh berjalan dalam umah sambil2 wat kja...cehhh baru nak bertukar aktiviti ujung minggu..sekali ujan plak daaaaaaaaaa....x pa ujan kan rahmat...pujuk hati...hehehehehe

2 comments:

Mrs Lurve said...

wahhh..dh lamanya x update blog? rindu giler nk baca..baru je i mail u hahahaha

SumeSakan said...

hehehe ada pembaca setia rupanya..ekekeke...tu la tuh..i dapat rasa gerak hati u tuh yg terasa nak update tuh...ekekekeke..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...