-->

Monday, December 12, 2011

Celebrate My 2nd Anniversary Day


Alhamdulillah pejam celik pejam celik..ada suka ada duka, ada nangis ada ketawa…sedar x sedar tarikh 11/12 muncul sekali lagi…sudah 2 tahun kami mendirikan rumahtangga berkongsi segalanya…Bersyukur sangat dengan ikatan nih…dari sini lah kami mengerti erti cinta sejati, erti tanggungjawab, erti kasih sayang dan macam2 lagi…moga tahun demi tahun cinta ini masih utuh dan sentiasa dirahmati dan berseri2 dengan kehadiran si comel yang sentiasa menyerikan kehidupan seharian….Aminnnnn….

Macam tahun lepas jugak (1st anniversary)…tibanya tarikh nih hubby mesti plan makan2…just nak spend time sesame di hari yang bahagia nih…sebelum nih berdua (Cuma ada nyawa dalam perut), tapi kali nih…insan itu dah gedebuak depan mata….dari berdua dah bertiga….insyallah lepas nih berempat lak…heheehehe….tp tunggguuuuuu~~~~….Kali nih my hubby bawak kitorang celebrate makan2 kat Tanjung Harapan, Klang….best gak restoran ikan bakar tuh….kami amik port betul2 tepi laut…dapat lah angin sepoi2 bahasa gituh….My hubby cakap benornya dia plan nak bawak aku datang sini time 1st dating dulu…entah masalah apa yg mendatang last minute tukar port….so, nak langsaikan hutang le tuh yg bawak gak datang sini…papepun thanks sangat kat my hubby….banyak pengorbanan, kasih sayang, persefahaman dan macam2 lagi lah…terharu sangat…

Baru bangun tidur..x nak senyum...
Cuit2 pipi...senyum la dear...
Ok dapat skit senyum
Ni la port kitorang pilih...cun kan?
Tiru Mulut Papa...hehehehe
Suruh tengok camera....
Cehhh...lidah plak yg dia kasi...hehehehe
Makanan Kitorang....Nasi sorang 2 pinggan Ok...lapaq tahap gaban...hehehehe
Thanks Papa...Terubat rindu mama dekat cincin tunang kita yg ilang tuh...huuuuuuu
Nota kaki : kepada yg x kawin ag dan masih menghitung hari tuh…kawin ni best oooo….nak2 bercinta lepas kawin….hehehehe…ni pengalaman aku lah….mungkin korang ada pengalaman sendri kan?heheehe…tau kenapa?insyaallah x kan ada kenyataan cam nih….”oooo sebelum kawin dulu macam ****…lepas kawin cam lain plak”…..hehehehehehe…..

7 comments:

Mrs Lurve said...

tahniah dear...dh 2 tahun dh kan..cpt sungguh..
wahh..dh dpt peganti cincin tue lah...sebijik mcm yg dulu jer kan hehehehe..tahniah sekali ag

athlea said...

Awek.........
Hepi anniversary for both of you....
semoge rumahtangga yg dibina kekal hingga ke syurga....amin...:)

~aYu~ said...

happy anniversary! moga kekal bahagian hujung nyawa. lama xlepak kat tanjung harapan tu makan seafood.

SumeSakan said...

thanks kengkawan...

Mrs Lurve : mmg dapat pengganti...tp valuenya pd diri ttap x sama...tp bleh lah sebagai pengubat rindu...hehehehe

athlea : insyallah awek...sentiasa daokan kami ye...hehehehe

~@mOi ~~ said...

hepy belated anniversary... :)

SumeSakan said...

~@mOi : Thanks dear...hehehehe

SumeSakan said...

ayu : thanks....tu lah ni br 1st time...habis mkn dah maghrib x dan nak lepak2 tepi pantai....insyaallah len kali p lain...hehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...