-->

Tuesday, December 6, 2011

Wedding My Adik Ipaq (Amir & Sureena)


Benornya da seminggu lebih diorang nih kawin...tp tu lah mandangkan aku nih sibuk tahap Ultraman Taro tu yang kepamkan entry nih seminggu...Ok jom jengok gambar di sekittar majlis sanding malam n kenduri depa…yang paling aku tertarik menarik n memang debom pelamin dia lah…ekekeke..pengantin x yah cakap lah…memang sama2 cun melecun…merpati dua sejoli katakan…ok JOM LAYANZZZZZZZZZZZZ

Malam 26/11/2011 (Doa Selamat dan Sanding Malam)
Pengantin Kecik...

Renyih Sampai Ketelinga
With Adik kesayangan aku dan Zikri
With Cik Ana
Wahhh..wahhhh..wahhhh
Ala nape nih..senyum ke nanis nihhhh
Ketibaan pengantin dengan paluan kompang seyes yg sangat memukau..best giler...


Aik sekali pandang cam pelakon Kuza tu lak...hehehehe

Nak Jugak yang tengah tuh..x leh blahh btoiii...
Hari Persandingan (27/11/2011)

Lepas rindu kat Mak, Ayah, Jat & Zikri..Thanks datang jauh2...miss u all so much tau..
Gempak kan pelamin nih..seyes cantik
MY Dad & Zikri...ala tomey..tomeyyy
Mak N Cik Ana tengah sibuk susun goodie bag
Ahakss..My sayang n Pak Mertua
Goodie Bag dai pihak lelaki
Goodie Bag dari pihak perempuan
Dua orang nih pantnag nampak camera lalu...kekekekek
Mak & Abah Mertua...
Posing jap sebelum orang ramai datang...
Kuyu nye mata My baby Zikri nih...
Auntie idaman...dekat orang lain x nak k...yg vogue2 je nak...hapo nih zikri nih...
Hiasan Meja Makan Beradab
Flower Girl...Comey2 Gituh...
Tudiaaa Mai dah....Senyum Sinpul Gituh...




Kek 5 Tingkat...SEDAPPP
Ala Comey je Si Puteri Nih...

Dapat Kiss dari Auntie Baru..
NI Dia Cop Mohornya...ekekekeke...



Minat lak dia ngan bunga juntai2 nih....iskk..iskk..
Apo Keheiinya Nih...ekekeke
Ni paling best..Kambing Panggang...Beeeekkkkkkk


Ni lah best kalau involved ngan kenduri kendara nih...dapat kumpul sume adik beradik, sepupu sepapat sume....time ni lah nak beramah mesra...ada yg nak test suara join karaoke, yang nak usik mengusik, nak sedondon segala...apa yg penting....kerjasama...hehehehe...seyes enjoy sangat...kepada pengantin sudah tentulah didoakan moga bahagia ke akhir hayat, sabar dalam menempuh onak dan duri alam rumahtangga...apapun jadikanlah cabaran yg mendatang sbg platform untuk kita mematangkan diri....Selamat Berbahagia K....Muaahhhh dari kaklong n Along...hehehehehe

4 comments:

Mrs Lurve said...

meriah g2 kenduri..pelamin memg cantik..
ohh kambing panggang, lamanya xmkn

SumeSakan said...

kan?kambing memang terbaek ahhh...hehehhe...

athlea said...

cantiknye pengantin..mcm artis.....hehe...
sara pon comei jek..geram nengok..hehe

SumeSakan said...

athlea : raja sehari kate...kompom lah cantik...heheehe...Sara lak mesti lah comey...auntie zila je x jmpa sara ag...huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...