-->

Wednesday, June 29, 2011

Terharu Oh Terharu

Adoi tetiba teringat zaman baru2 kenal dulu....En. Hubby selalu antokan lagu2 romantic kononnya nak tambat hati kita la time tuh...hehehehe antara lagu yg aku ingat right here waiting for you. Hmm aku pn suka gak lagu nih penah wat ringtone gitu...tp tuh cerita dulu lah...sejak kawin x de lak dia tujukan lagu dah...hehehehehe..stakat nyanyi dlm keta ada lah...tu kira tuju ke?x kan? tu kira melalak syok sendiri kan?akakakaka...tp yg slalu memekak tuh aku lah...ratu karaoke katakan...ekekekekeke..sian encik hubby terpaksa mendengaq...

Ok, ni cerita hari ni lak....tetiba hari ni encik hubby tujukan clip nih kat aku di FB...waduhhhh rasa mcm muda remaja ag aih...tp rasa je lah...siap berangan ag tuh...aku lah heroin n hero dlm clip ni mestilah encik hubby kan?klu berangan Tomok lain plak cite nya...ekekekeke....tp sweet kan klu bleh abadikan kisah cinta kita dengan clip2 cam nih...hmmmm zaman cinta monyet dulu rajin lah....tp dgn encik hubby x sempat lak..yelah kenal x sampai 5 bulan da kawin kan?bercinta pn x dan....tp bercinta lpas kawin lg best tau....hehehehehehe...sapa sokong, sila angkat tgn mcm saya...ekekekekeke..

K lah layan lah video clip kat bawah nih....i like...u all like x?huhuhuhuhu

2 comments:

Abdul Ain said...

Mmmm kat sini "boleh tuju lagu..."

dulu muka i memang ada iras iras Tomok... saja xnak ngaku, siap ada orang tanya "abang ni artis ker...." muahahahaha~

semuasakan said...

tuju la banyak2...lg kembang la i tau...hehehe
perasan tomok....jauh panggang dr bara k...huh...i pn org ckp cam artis jgak tau...prasan!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...