-->

Monday, June 27, 2011

Coretan Buat Hubby Tercinta

Papa,
Di saat mama kesedihan, papa lah penenangnya,
Di saat mama jatuh, papa lah pendokongnya..(larat ke?)
Di saat mama sibuk, papa lah pembantunya,
Di saat mama sibuk2 jaga sara, papa tolong mama mop & vacuum umah segala,
Di saat mama sibuk mandikan n siapkan sara, papa sbuk dengan pokok2 papa,
Di saat mama sibuk berperang kat dapur, papa sibuk basuhkan & idaikan kain untuk mama,
Di saat mama sakit & x dapat uruskan Sara, Papa lah wat suma...(x biasa mandikan Sara pn Papa cuba untuk Mama)
Di saat mama menangis, Papa lah tempat Mama sandarkan pada kenangan,
Di saat Mama kegusaran, Papa lah ubat penenangnya,
Di saat Mama memerlukan bantuan x kira apa pn, Papa sentiasa cuba hulurkannya,
Walau apapn yg mama lakukan, Papa sentiasa ada bersama Mama...
Papa lah semangat Mama...Mama syg papa sangat2..
Walaupn org cakap Papa pendiam & lain2 lg...tp bg Mama papa lah penghibur Mama..
Papa lah teman Mama yg paling setia...
kadang2 mama terharu sangat dengan Papa..
Ngalir air mata Mama bila kenangkan PAPA yg dianugerahkan oleh Allah pada Mama...
Papa lah satu dalam sejuta buat Mama...
Sayang Papa....
Sayang Sara jugak...ekekekekeke


6 comments:

Abdul Ain said...

I love you to mama.... papa kan sayang mama... sara yer pun... huhuhuhu :)

semuasakan said...

Thanks Papa...kita cam ni smpi bebila tau...insyaallah...huhuhuhu

adyazman said...

So sweet...Ain ni memang pendiam, tapi dia seorang yang sangat memahami dan setia. Selama aku bersahabat dengan Ain, aku selesa dan kalau kami berjumpa, pastinya ada aktiviti. Kesetiaan dan understanding dia memang genuine! Ikhas!...Aku bangga ada sahabat macam Ain..x pernah lupa member...

semuasakan said...

wahhh tetiba rasa diri sangat bertuah....thanks adyaazman menyokong fakta...chewahhhhh

Abdul Ain said...

Wah.... melambung lambung bunyinya... nak tukar nickname la.... ain lambong hohoho....

Kepada semua yang berkenaan, terima kasih kerana menghargai ikatan dan persahabatan yang kukuh sehingga kini... Aku akan mengenang keikhlasan dan kejujuran sepanjang berhubung dengan kalian... Jutaan terima kasih diucapkan... terharu wehhhh....

adyazman said...

Mail Lambong dah ada weh..kang dia hangin ngan gelaran ko, Ain Lambong..muhahaha..Kalau ko nak jugak pakai Ain Lambong, make sure ko tag team ngan Achai...hahahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...