-->

Tuesday, June 28, 2011

Sara & Gelang Tangan Baru

Cantik tak?
Gelang Tangan Tapi Kat Kaki..ekekeke
Lari tajuk kan?ekekekekeke...benornya x terniatpn nak beli benda alah ni kat Sara...Hari Sabtu lpas plan nak jual je rantai zaman tok kadok aku yg dah putus tuh...so, tanya lah kedai...mahai wei harga emas semasa skang..RM167 kot...gila lpas ni pki silver je lah jawabnya...ekekeke...tanya punya tanya..klu nak jual aje harga dpt RM300...tp klu trade in dpt rega RM400...so, sebab kan rasa rugi d situ maka terbelilah aku gelang tangan kat My Little Princess tuh.

Tp yg x bestnya masa try kat kedai ngam2 size nya...tp bla blik umah pki2 longgar gila kot...ttiba mak mertua dpt idea jdkan gelang kaki je lah...so, terjadi lah ia...ekekekeke...rahsia yg dah x mnjdi rahsia...kakakakaka

4 comments:

SweetLove said...

wow..cantik tue gelang sara...

semuasakan said...

hehehehehe...auntir yang nak ker?nant sara bagikan bekas dia ek...hehehehehe

SweetLove said...

bgkan bekas ehh? noty kan mama sara nie, beliau nk bg aunty yang bekas jer..huhuhuhuhu

semuasakan said...

hehehehehe...sebab bekas dia je Sara x guna...ekekekeke...aunty jgn marah ek...huhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...