-->

Monday, March 11, 2013

Bakat Yang Harus Di Asah

Ni 1st time kami test Sarah untuk snap pict guna Samsung phone aku...ni pun sebab aku dok merungut kay hubby nak tangkap pict bersama masa cuti2 goald coast morib itu hari...kesian x de sapa time tuh nak mintak tolong snap pict kitorang...terpaksalah guna tangan si kakak yg berusia 2 tahun neh untuk try amik gambaq..mana taw berhasilkan?

TAPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII......

coo tengok hasilnya...hmmmm leh wat kenangan je lah..ni lah Sara tangkap pict mama, papa n adik time sara kecek...nanti mama train kasi pandai naaa...

Tengok papa baru adjust dia dah snap

Haiyaaa...muka mama dan papa x dak langsung cek oiii

Ni nak tunjuk jerawat papa ke apa neh
 
Hmmm ni hasilnya..leh lah dibanggakan walaupun mama dan papa sangat x ready..hihihih


10 comments:

Kakzakie said...

Gambar yg last kira menjadilah juga ada kenangan gambar hasil Sara yg captured:)

~aYu~ said...

hihi.. takpe kena ajar dia camne nak amik gambar ni lelama dia terer dah.

aizu's life said...

xpe.. masih ada masa utk beliau blajo snap2 nih.. heheh...

athlea said...

Nanti confirm sara pandai punye la amik gmbr...anak buah aku 4 thn dh pandai amik gmbr n edit...mmg pandai2 budak skrg ni..ehehe..rindu kat sara...

Fifi Nadhrah said...

tak sabar2 sara nak snap.. hihi.. tapi gambar last jadi.. ala2 papa sara snap sendiri.. hihi.. takpe SS.. puji sara selalu.. inshaAllah lagi semanagt die nak buat.. bile selalu buat mahir la.. good job sara!~

SumeSakan said...

Kakzakie : itulah ada la jugak knangan n bukti nak bercerita nnt..hihihi...

SumeSakan said...

~ayu~ : itulah harap cepat lah tere..snang mama n papa nak tangkap gambar mnja2

SumeSakan said...

Aizu : yup bg ms scukupnya..nnti leh kongsi minat dgn papa

Mrs Lurve said...

xpe sara...mama pun kasi hfon suh sara amek pic, kasila dslr papa tue..senang sikit sara pegang hehehehe mesti cun gmbr sara amek nti

anitadiana said...

padai lah tu kan sara...lain kali mama bagi yg besar punya..baru cantik..si arisya pun suka tangkap pic sendiri lepas tu perasan cantik puji diri sendiri...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...