-->

Sunday, March 3, 2013

Siap Sedia Untuk Lepaskan Tanggungjawab

Mulai besok kakak akan ke taska semula dan mulai esok Qhaliff juga akan dihantar ke taska yg sama...esok merupakan hari pertama mama berpisah dengan qhaliff sekaligus memberikan tanggungjawab menjaga anak2 mama seketika buat cikgu di taska..mama dah start meroyan uols...pandang muka anak ja nanes..bila terkenangkan esok je nanges...cam ne neh...nak pulak terkenangkan si Qhaliff yang kuat muntah dan tersedak tuh....lagilah mama risau...kalau bleh x nak fikir banyak..tapi itulah kan da namapun IBU....hmmmm akan cuba kuatkan perasaan..



Antara barang Qhaliff yang disediakan..pakaian 3 pasang, barut, pampers 4, tuala, barang toileteries, botol yg siap di taging dan juga aku sediakan cooler bag utk bawak susu perahan....

Ni kes mama meroyan tengok anak tido kononnya sok seharian x jumpa depa... P/s : doakan ye kawan2 moga qhaliff serasi dan dapat pengasuh yg baik..insyaallah....

6 comments:

Kakzakie said...

Jgn lupa pesan pada pihak taska Qalif mudah tersedak. Pesan juga pada kakak Sara tengok apa cikgu/pekerja taska buat pada adik. Sara dah bijak dia mesti boleh jadi spy..

Kakak doakan yg baik-baik buat anak-anak.

Fifi Nadhrah said...

ala.. sedihnye.. fifi sampai sekarang rase sedih.. tetambah hari isnin..

Fifi Nadhrah said...

fifi datang lawat anaknak SS.. bestnye dapat VBAC anak kedue kan..

~aYu~ said...

mmg sedih kan lagi2 dah lama kat umah dgn anak ni nak kena keje blk mmg liat sgt dah.
cukup ke baju tiga pasang tu? moga pengasuh anak2 jaga anak2 dgn baik.

umma sharifah said...

kena cekalkan hati...even tak sampai hati nak lepaskan mereka but nak buat mcm mn if kita gak kena keja...

anitadiana said...

insyaallah..semua akan baik aje...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...