-->

Monday, May 17, 2010

Jalan2 Zoo Negara (15/05/2010)

Seperti yg djanjikan oleh hubby aku…aku d bawa jalan2 n melawat bnatang2 d Zoo Negara. Huhu..Sblum mmulakan misi, kami isi prut knyang2 dlu utk sdiakn tnaga...ekekekek..kami mkn d McD berdekatan...lpas tu apa ag pusing2 ahh kami ke serata kawasan dlm zoo tuh. Bermula dengan sepsis org utan, burung, ikan, beruang dan mcm2 ag ahhh…smpi la last skali gajah……huuhuhuh…asyik je aku tgk gajah tu mkn pisang yg d brikn oleh pengunjung…hmmmm rasa cam x mau berganjak…tp mmndangkn kaki ku yg dah lenguh dek memakai kasut tinggi…terpaksalah aku mengundur dr…tp yg bestnye dpt bergambar ngan ular, kuda kecik n burung kakak tua…huhuhuhuhuh…thanks to my hubby….bawak p kat len lak na darling…huhuhuhuhuhu









Follow this link -> fore more information Jalansakan.blogspot

3 comments:

Mawar Putih said...

ainii.. ular... ang xgeli ke??

semuasakan said...

x geli lah...kawan karib aku tuh...ekekkekeke..
ular ni aku wat cium2 je...ekekekeke

semuasakan said...

hahahahha...x lah....ular tuh kawan aku tuh...leh wat cium2 ag...ekekekekeke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...