-->

Saturday, January 5, 2013

Boringnyaa Dah 6 Hari Nginap Kat Hospital Putrajaya Neh

Entri : 5/1/2013

Masuk rini dah 6 hr uols aku nginap kat hotel skali pakej mkn, baju suma neh....mula2 aku masuk sebab contraction kuat...bila dah masuk..sekali dia on off plak..kjap kuat teramat sangat...kejap2 skit2 je...kejap2 x de pun...yg bestnya dari mula aku masuk smpi skang bukaan dok 1 cm je....hmmm mungkinkah sejarah mungkin berulg..kes kakak pn cam ni lah 1 cm smpi sudah....

sebabkan x bersalin2 aku bersuaralah jgak nak mintak blk luh..tp pakar lak x kasi..sebab aku ada sejarah parut yg masih baru dan dlm masa yg sama size kepala baby lak besar skit...nak plak contraction still ada...Doc takut klu smpi masa ttiba kepala x leh trun dan baby akan lemas..tu yg kena tahan utk monitor tuh....sedihkan duduk sepital lama2...

Tp yg bestnya dlm mkn free tuh..MIL tmbah lauk memeriakn hidangan..mkn x tolak uols...ni time MIL masak bawak..


lauk sepital + ketam masak cili + ketam masak lemak..mmg terbaik sekor setengah ketam aku bantai sorang


yg ni plak mak dari kampung bawak semata2 nak kasi anak dia makan siput kemudi...siput kemudi goreng kunyit + udang galah masak cili + curry kepala ikan semilang + ayam goreng...hahaha x layan trus lauk sepital..

sepanjang kat sepital mama x dpt jumpa sara sebab budak bawak 12 tahun x leh naik melawat...terpaksalah mama trun jmpa anak mama sorang neh..sian dia sedih..berjauhan dr mama n papa


ni lak trun gak sbab nak jmpa jiki n adik aku yg x dpt naik...

P/s : entri dah type lm...tp x sempat post..hihihi

5 comments:

Mrs Lurve said...

huii...mkn xmenolak, ketam tue dh la peberet..

Mimie said...

byknye makanan....

SumeSakan said...

Mrs lurve : yup2 ketM msk lemak mmg fevrdt i lah dear...

SumeSakan said...

Mimie : tu yg terbaik tuh...sblum tempoh brpntg mkn kasi puas dl...hihihihi

izzah said...

dah bersalin ker?moga selamat melahirkan nnti yek =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...